Ovako Sara Jo proslavlja rođendan! Uskočila u „vruću" haljinu iz kreveta punog konfeta: Dečko čistio za njom! (FOTO/VIDEO)

29.10.2022

21:59

0

Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a izabranik Žiga Sotlar potrudio se da joj ispuni svaku želju

Ovako Sara Jo proslavlja rođendan! Uskočila u „vruću" haljinu iz kreveta punog konfeta: Dečko čistio za njom! (FOTO/VIDEO)
Sara Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sara Jovanović, poznata i kao Sara Jo, rođena je 29. oktobra 1993. godine u Rimu. Proslavljajući svoj 29. rođendan, nije skidala osmeh sa lica, a za to je umnogome bila zahvalna dečku, koji se potrudio da joj ispuni svaku želju. 

- Ne, ali stvarno, rođendan kao rođendan meni uopšte nije važna stvar (smeh) - poručila je na početku snimka nastalog u krevetu, koji je ubrzo bio prekriven konfetama. 

Za veliku žurku se pripremala s dosta uzbuđenja, a njen izabranik je bio u prilici i da bira koji će slavljenički šeširić i u kojoj boji nositi povodom njenog radosnog dana. Par je razmenjivao zaljubljene poglede, Sara je „tverkovala" i pre proslave, a posle i nekoliko poljubaca - on je bio taj koji je na kraju pokupio sve konfete. 

Pevačica je kroz šalu otkrila i razlog zašto. 

- Rođendanska euforija jedne Škorpije... I muke jedne Device - potpisala je ona video objavu na Instagramu, a zatim je u okviru „storija" dodala: „Sreća je kratko trajala kod Device" uz emotikone smeha do suza, dok je Žiga Sotlar skupljao konfete po sobi (u maniru svog horoskopskog znaka poznatog po pedantnosti). 

Žiga Sotlar, Instagram screenshot / sarajoofficial
 

Sudeći po kasnijim objavama njenih prijatelja, Sara je za veliko slavlje okupila najmilije i za tu priliku je ponela haljinu koja je isticala sve njene poznate atribute.

Ekipa je uz dobru hranu, piće ali i muziku dugo slavila njen dan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike