Sara Jo uživa u vezi ali svadbu ne planira: Ne verujem da ću se udati u bliskoj budućnosti

24.10.2022

09:37

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sve zbunila jednom od poslednjih objava na Instagramu

Sara Jo uživa u vezi ali svadbu ne planira: Ne verujem da ću se udati u bliskoj budućnosti
sara - Copyright Instagram printscreen/sarajoofficial

Pevačica Sara Jovanović već godinu dana uživa u ljubavnoj vezi sa plesačem Žigom Sotlarom iz Slovenije. Ona je nedavno sve zbunila kada je objavila jednu fotografiju sa njim na Instagramu, a ispod nje napisala "Sara So", zbog čega su mnogi pomislili da se je verila kao i da će uskoro stati na ludi kamen.

Pevačica kaže da ipak ima vremena za tako nešto, te da tako velike stvari ne voli da planira.

- Godinama mi govore da ne razmišljam kada objavljujem stvari, da se prepustim. Tog dana mi je prvo palo na pamet da stavim Sara So, zbunila sam i svoje prijatelje, zumirali su sliku da vide prsten. Nisam sigurna da treba da se prepuštam. Ne mislim da ću se udati u bliskoj budućnosti, ima vremena -  kaže Sara i osvrće se na vezu sa plesačem. 

 

 

- Moram priznati da je ovaj odnos baš zdrav. Čak i kada ima nesuglasica, rešava se na zdrav način, to je jedna od boljih strana ovog odnosa, ta komunikacija i razumevanje - ističe Sara, piše Informer.

Podsetimo, Sara Jo je nedavno na Instagramu objavila fotografiju sa Žigom koja je nastala u Piranu, primorskom mestu u Sloveniji. Njih dvoje su sedeli na stenama pored mora, uživali u zalasku sunca, a opis koji je pevačica postavila mnoge je zaintrigirao.

- Sara So uopšte ne zvuči loše - napisala je ona, pa tako stavila do znanja da razmišlja o udaji, što su mnogi pretpostavili u komentarima.

"Imaš li nešto da nam kažeš?", "Zumirala sam ti ruku, što da krijem", "Opa!", "Sjajno zvuči Sara So" - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike