Adel u suzama posvetila sinu "Gremi" nagradu: Odlučila sam da mu promenim život, a on me je sve vreme voleo

06.02.2023

14:59

1

Pevačica je na sceni doživela i iznenađenje kojem se nije nadala

Adel u suzama posvetila sinu "Gremi" nagradu: Odlučila sam da mu promenim život, a on me je sve vreme voleo
Adel - Copyright Profimedia

Adel je protekle večeri na dodeli "Gremi" nagrada osvojila svoj 16. trofej, a ovog puta je to bilo za pop solo nastup za pesmu "Easy on me". 

U kratkom, ali veoma emotivnom govoru, pop zvezda je otkrila da nije očekivala da će dobiti nagradu. 

- Hvala vam, ja sam se iskreno samo radovala da dođem ovde večeras - rekla je Adel, a onda nagradu posvetila svom desetogodišnjem sinu Anđelu:

Profimedia
Adel

- Oh Gospode, Rič mi je rekao ako osvojim nagradu da ne plačem, ali evo me, plačem. Prvu strofu "Easy on me" napisala sam dok sam bila ispod tuša, kada sam odlučila da promenim život svom sinu, on me je skromno, graciozno i sve vreme voleo. A i volim kada ovakva balada osvoji nagradu zato što je to neka stara škola i hrabro samo po sebi.

Adel se na dodeli pojavila u veoma elegantnom izdanju, čime je izazvala da svi okrenu glavu sa njom, a modni stručnjaci su je prozvali "divom iz zlatnog doba".

Adel je, inače, preskočila pojavljivanje na crvenom tepihu pred početak dodele nagrada, te je prvi put viđena na sceni, a veliko iznenađenje za nju bio je glumac Dvejn Džonson.

Profimedia
Adel i Dvejn Džonson

Ona je, naime, nedavno izjavila kako nije do sada upoznala glumca, te da je njegov veliki fan, a kada joj se prikrao iza nje, nije mogla da sakrije šok.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike