Miroslav Ilić demantovao da su mu otkazali koncert u Sarajevu: Pevač otkrio o čemu se radi

06.02.2023

10:10

1

Oglasio se povodom glasina koje su se juče pojavile u javnosti

Miroslav Ilić demantovao da su mu otkazali koncert u Sarajevu: Pevač otkrio o čemu se radi
Miroslav Ilić - Copyright M.M./ATAImages

Miroslav Ilić je juče bio tema javnosti i domaćih medija, nakon što se pronela vest da je njegov koncert u Sarajevu otkazan. Pevač je sada rešio da se oglasi i objasni o čemu se, zapravo, radi.

Naime, on je saopštio da koncert u Sarajevu nikada nije ni bio zakazan!

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić

- Poštovani, kako su mnogi mediji objavili da je moj koncert u Sarajevu otkazan, ovim putem želim da vam se svima obratim. Istina je jedna jedina, moj koncert u Sarajevu nikada nije ni bio zakazan - piše pevač u saopštenju i dodaje:

- Kada ga budemo zakazali moja producentska kuća i ja, bićete obavešteni kao i mnogobrojna publika u Sarajevu kojoj se radujem da se zajedno družimo. Ovo što piše u medijima je plod nečije pokvarene mašte, a ja volim Sarajlije i obećavam im da se vidimo uskoro. Vaš Miroslav Ilić.

Instagram printscreen/pravimiroslavilic
Objava Miroslava Ilića

Podsetimo, kako se juče pisalo, Miroslav je navodno trebalo da održi koncert 11. februara u sarajevskoj "Zetri", ali je odlučeno da se to ne desi.

Spekulisalo se da je to zbog toga što je slabo išla prodaja karata, ali kako sada tvrdi Miroslav, do koncerta nije ni trebalo da dođe.

Pevač je, inače, krajem prošle godina održao čak dva koncerta u beogradskoj "Areni", kojima je obeležio jubilej - 50 godina karijere.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike