Smejali su mi se, a sada svetski mediji bruje o meni! Didi J osvanula u poznatim inostranim tabloidima (FOTO)

24.02.2022

16:11

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica koja već godinama unazad pokušava da se probije na američko tržište, ne krije koliko je srećna zbog brojnih novinskih napisa

Smejali su mi se, a sada svetski mediji bruje o meni! Didi J osvanula u poznatim inostranim tabloidima (FOTO)
profimedia-0333691895 - Copyright Profimedia

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, pohvalila se danas na društvenim mrežama intervjuima i brojnim medijskim napisima o sebi koji su osvanuli u svetski poznatim tabloidima. Ovo i ne čudi s obzirom da pevačica već godinama unazad krči sebi put slave u Sjedinjenim Američkim Državama.

Antonio Ahel/ATAImages
Didi J

Novinari srpsku pevačicu opisuju kao divu koja dolazi iz Srbije, a o svemu se oglasila i sama pevačica.

- Ponosna sam na sebe šta sam napravila u svojoj karijeri i što danas svi svetski mediji bruje o meni. Dešavalo se da mi se pojedini ljudi smeju što pokušavam da osvojim ceo svet, a sad su zapravo svi svetski mediji opčinjeni sa mnom - rekla je Didi za Kurir, koja je presrećna što je konačno dokazala sopstvene navode o svojoj inostranoj popularnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

Podsetimo, Jankovićeva se pre izvesnog vremena oglasila baš povodom svog angažovanja na američkoj estradnoj sceni, gde je istakla da je jedina srpska pevačica koja je tamo popularna.

- Drago mi je što sam Srbiji otvorila prozor u svet i postala prva srpska pevačica koja je uspela u Americi, amerikanci inače ne slušaju srpsku folk muziku i svi su mi rekli da nikada nisu čuli ni za jednu drugu pevačicu iz Srbije osim za mene koja imam album na engleskom jeziku i nekoliko dueta sa svetskim top zvezdama - rekla je Didi tom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike