Bivša devojka Đorđa Đokovića trudna: On je hteo da je ženi, ali je usledio raskid

04.02.2023

09:48

2

Tijana je o raskidu sa Đorđem u javnosti progovorila posle više od dve godine

Bivša devojka Đorđa Đokovića trudna: On je hteo da je ženi, ali je usledio raskid
Saška i Đorđe Đoković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Đorđe Đoković je prošle godine godine oženio svoju partnerku Sašku Veselinov sa kojom će uskoro dobiti naslednika, a pre Saške je voleo Tijanu Ralić sa kojom je bio šest godina u vezi. 

Vezu su raskinuli 2019. godine, a potom je svako od njih okrenuo novi list sa novim partnerima, a uskoro će se svi ostvariti u ulozi roditelja. Pre nekoliko nedelja je Saška objavila da će ona i Đorđe dobiti sina, a nedavno je svoju radost podelila i Đorđeva bivša, koja takođe sa izabranikom, fudbalerom Aleksom Damjancem, čeka sina. 

 

 

Podsetimo, Tijana je jednom prilikom na svom Instagramu otkrila da je Đoković želeo da se oženi njome, ali da je umesto toga usledio raskid.

- Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula? - glasilo je pitanje na Instagramu za Tijanu.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana tada, a onda potom odgovorila koliko je teško prekinuti vezu nakon šest godina: 

Instagram printscreen/tijanaaar
Tijana Ralić o raskidu sa Đorđem Đokovićem

 

- Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - napisala je Tijana tada na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike