Hteo je da me ženi, ja sam raskinula: Bivša devojka Đorđa Đokovića otkrila kako je podnela razlaz

27.04.2022

16:41

0

Tijana je istakla da je očekivala da će se njihov odnos promeniti, ali napretka nije bilo

Hteo je da me ženi, ja sam raskinula: Bivša devojka Đorđa Đokovića otkrila kako je podnela razlaz
Đorđe Đoković - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića više od godinu dana uživa u srećnoj vezi sa Saškom Veselinov, a ono što verni pratioci porodice Đoković znaju, jeste da se Đorđe pre zabavljao sa Tijanom Ralić.

Bili su u vezi četiri godine, a njihovoj ljubavi je došao kraj 2019. godine, a daljina je prema rečima bivšeg para bila glavni razlog raskida. 

Bez obzira na to što je prošlo tri godine od njihovog raskida, Tijanu i dalje vežu sećanja na taj odnos, pa je sa pratiocima podelila kako se osećala posle okončanja ove duge veze.

24sedam/Katarina Mihajlović
Đorđe Đoković

 

Bivša Đokovićeva devojka je na Instagramu odgovarala na pitanja pratilaca, a njih je između ostalog zanimalo i da li im je venčanje bilo u planu.

- Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula? - glasilo je pitanje, a potom je usledio Tijanin odgovor.

 

 

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

- Koliko je teško preseći vezu posle šest godina - glasilo je jedno od pitanja za Tijanu:

Instagram printscreen/tijanaaar
Bivša devojka Đorđa Đokovića o njihovom raskidu

 

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je ona na svom Instagram profilu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike