Ovako izgleda bivša devojka Đorđa Đokovića: Vezu su godinama održavali na relaciji Beograd - Milano! (FOTO)

08.01.2022

13:50

0

Trenutno, Noletov mlađi brat uživa u ljubavi sa voditeljkom Saškom Veselinov

Ovako izgleda bivša devojka Đorđa Đokovića: Vezu su godinama održavali na relaciji Beograd - Milano! (FOTO)
djokovici_slavje_14062021_0121 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Javnost je sredinom 2016. brujala o vezi Đorđa Đokovića s Tijanom Ralić, koja je tada kao studentkinja dosta vremena provodila u Milanu. Vezu su godinama održavali na daljinu i nije im bio problem da i javno pokazuju svoje emocije.

Đorđe trenutno uživa u ljubavi sa voditeljkom Saškom Veselinov, ali ni bivša mu nije ništa manje atraktivna. Zajedno su, prema pisanju medija, proveli oko pet godina.

Detalji

Ralićeva potiče iz imućne porodice i često oduševljava svoje brojne pratioce na društvenim mrežama ekstravagantnim putovanjima, prenosi „Blic". Vezu s mlađim Đokovićem nije preterano eksponirala, a pošto su raskinuli, sa njenog su profila i nestale sve zajedničke fotografije.

Đorđe joj je, dok je veza trajala, priređivao razna iznenađenja, a umela je i da se pohvali kako bodri Novaka.

 

 

Par se posle raskida nije oglašavao, pa tačan razlog za razlaz javnosti nije poznat. Ipak, na početku 2020. sumirala prethodnu, u kojoj je ostala bez dugogodišnje ljubavi, te makar dala javnosti na znanje - da je sve u redu, kao i da „život ide dalje".

- Za 2019. ću reći da je bila drugačija. Potpuno, u svakom pogledu. I to je dobro, promena je dobra. Sazrela sam, ako ništa drugo. Uradila sam stvari za koje ranije nisam imala hrabrosti. Poslušala sam svoj savet od prošle godine. Okrenula novi list. Upoznala divne ljude, upoznale one stare ali na neki novi način. Donela dosta loših odluka, ali i neke dobre - pisala je ona u svojoj objavi na Instagramu.

- Shvatila ko je pravi prijatelj (verujte mi mogu da ih nabrojim na prste jedne ruke). Naučila da je privatnost sve, ali zaista sve. Putovala puno, mada to je tradicija. Provela nezaboravne trenutke sa neverovatnim ljudima i sve to sačuvala za sebe - naglasila je Tijana.

- Shvatila da je mama zaista u pravu za sve (smeh). Nadam se da će ova godina biti još bolja, a ja za nijansu pametnija. A vama želim da se fokusirate na vaše snove i svakodnevno radite na njihovom ostvarenju. Da cenite one koji cene vas i da jednom za svagda izbacite sve toksično iz vašeg okruženja. Samo zdravlje, osmeh i ljubav - zaključila je, pa svima uputila i čestitku za Novu godinu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike