Najstariji sin ima 43 godine, najmlađi pet i po: Slobodan Ćustić pozirao sa naslednikom iz prvog braka (FOTO)

02.02.2023

22:40

0

Istaknuti glumac je otac šestoro dece

Najstariji sin ima 43 godine, najmlađi pet i po: Slobodan Ćustić pozirao sa naslednikom iz prvog braka (FOTO)
Slobodan Ćustić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagic

Slobodan Ćustić u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece, dok iz pređašnjeg, glumac ima još dva sina - Nikolu i Ljubomira.

Ono što je javnosti zanimljivo, jeste da Ćustićev najstariji sin ima 43 godine, dok najmlađi ima pet i po.

Glumac je izuzetno aktivan na društvenim mežama, pa neretko objavljuje fotografije sa svojim naslednicima koje mu je Jelena rodila, sinovima Vasilijom Vidom, Tanasijem i Ozrenom, te ćerkom Zarijom. 

Ovoga puta, ono što je privuklo pažnju Ćustićevih pratilaca, jeste fotografija sa njegovim najstarijem mezimcem. Naime, na njoj Slobodan pozira sa Nikolom i njegovom bebom, a u opisu fotke napisao je:

- 1 2 3 3 2 1 - verovatno aludirajući na tri generacije.

Podsetimo, Jelena Ćustić nedavno je progovorila o iskustvu porođaja kod kuće. Izabranica istaknutog glumca rekla je da taj potez doživljava kao nešto najbolje u životu, a iako je i ranije imala želju da to učini, tek se s poslednjim rađanjem odlučila na taj potez. Ona je do detalja ispričala kako je sve izgledalo.

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila. Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao - rekla je ona i nastavila:

Instagram printscreen/custicslobodan
Jelena Ćustić, Slobodan Ćustić

- Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa. Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio - rekla je ona.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike