Oglasila se Ešli Grejem posle porođaja kod kuće: „Bebe su tu, srećni smo i zdravi!" (FOTO)

07.01.2022

21:06

0

Porodica poznate „plus sajz" manekenke je sada petočlana, zbog čega je posebno uzbuđena

Oglasila se Ešli Grejem posle porođaja kod kuće: „Bebe su tu, srećni smo i zdravi!" (FOTO)
Ešli Grejem - Copyright Profimedia

Jedna od najpoznatijih „plus sajz" manekenki Ešli Grejem porodila se rano jutros, 7. januara, u svojoj kući. Imena dečaka koje je dobila još nije podelila s publikom, ali ne krije radost povodom toga što je njena i porodica Džastina Ervina sada petočlana. 

- Džastin i ja vas s velikom radošću obaveštavamo da su naši dečaci stigli. Porodila sam se rano jutros, kod kuće. Srećni su i zdravi. Idem malo na odmor i da provodim vreme sa suprugom i decom, ali iskreno, jedva čekam da još podelim sa vama. Volim vas - napisala je ona u okviru svojih Instagram storija i tako obavestila javnost o prinovi. 

Ešli Grejem Instagram screenshot / ashleygraham
 

Manekenka je, inače, tokom trudnoće nekoliko puta objavljivala fotografije svog stomaka, pa našla i na brojne negativne komentare žena.

- Pošto se naša tela stalno menjaju, uvek će biti preispitivanja u kakvom ste odnosu sa njima. Kada sam zatrudnela sa Ajzakom, udarila sam se po glavi i rekla: „Okej, moraćeš dodatno da vežbaš ono što svima propagiraš”, jer se moje telo menjalo neverovatno brzo. I nisam shvatala šta će mi trudnoća zapravo uraditi, od strija do dobijanja 25 kilograma. Sada, u ovoj trudnoći, uopšte se nisam ni merila, jer jednostavno ne želim da znam. I to je bilo korisno za mene jer moje zdravlje nije određeno mojom težinom. Znam da se veoma brinem o sebi i bebama, ali ipak postoji taj razgovor koji stalno vodim sama sa sobom: „Tvoje telo je hram. Tvoje telo je snažno. Tvoje telo može da uradi ovo” - ispričala je ona nedavno, posle oprečnih komentara javnosti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike