Presrećni smo! Alek Boldvin dobio osmo dete! Hilarija objavila emotivan snimak, nastao tik nakon porođaja (VIDEO)

25.09.2022

08:55

0

Autor: Marija Mitić

Par je dobio devojčicu, kojoj je puno ime Ilarija Katalina Irena

Presrećni smo! Alek Boldvin dobio osmo dete! Hilarija objavila emotivan snimak, nastao tik nakon porođaja (VIDEO)
Hilarija Boldvin i Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija dobili su svoje sedmo dete. U pitanju je devojčica, kojoj su dali ime Ilarija.

 - Kako smo zahvalni što smo poželeli dobrodošlicu našoj ćerki na ovaj svet. Isto je magično i ispunjeno ljubavlju kao kad smo dočekali našu drugu decu. Njena braća i sestre su tako uzbuđeni i svi već raspravljaju o tome na koga ona najviše liči… Presrećni smo što možemo da vam predstavimo bebu Ilariju - rekao je par ekskluzivno za People.

Hilarija je takođe objavila emotivan video na Instagramu, a snimak počinje kadrovima koji su nastali odmah nakon porođaja.

 

 

- I evo je!Tako smo uzbuđeni što vam predstavljamo naše malo ostvarenje sna - napisala je Hilarija i dodala puno ime bebice: Ilarija Katalina Irena.

Par zajedno ima sedmoro dece, sinove Eduarda Paoa Lukasa (2), Romea Alehandra Davida (4), Leonarda Anhela Čarlsa (5), Rafaela Tomasa (7) i ćerke Mariju Luciju Viktoriju (1) i Karmen Gabrijelu (8).

Alek je takođe otac Ajrlend Boldvin (26), koju je dobio iz prethodnog braka sa Kim Besindžer.

Podsećanja radi, glumac Alek Boldvin se u oktobru 2021. godine našao u centru skandala kada je na snimanju filma „Rust“ slučajno pucao i usmrtio koleginicu Halinu Hačins.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike