Žena Slobodana Ćustića o porođaju kod kuće: Sin je gledao, muž sekao vrpcu, a posle dva sata sam prala sudove!

30.01.2023

13:45

4

Iako je i ranije imala želju da to učini, tek se s poslednjim rađanjem odlučila na taj potez

Žena Slobodana Ćustića o porođaju kod kuće: Sin je gledao, muž sekao vrpcu, a posle dva sata sam prala sudove!
Slobodan Ćustić, Jelena Ćustić - Copyright Instagram printscreen/custicslobodan

Slobodan Ćustić u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece koja nose nesvakidašnja imena - sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, te ćerku Zariju. Iz pređašnjeg braka, glumac ima još dva sina - Nikolu i Ljubomira, a ono što je zanimljivo jeste da Ćustićev najstariji sin ima 41 godinu, dok najmlađi ima tri i po.

Jedan od porođaja Jelena je organizovala kod kuće i to opisuje kao najbolje iskustvo u životu. Iako je i ranije imala želju da to učini, tek se s poslednjim rađanjem odlučila na taj potez, a kako kaže, muž je presekao pupčanu vrpcu, a jedno dete je gledalo porođaj.

ATAImages/Marko Vlahović
Jelena Ćustić, Slobodan Ćustić

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila. Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao - rekla je ona i nastavila:

- Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa. Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio - prenosi "Hello".

Instagram printscreen/custicslobodan
Slobodan Ćustić, Jelena Ćustić

Jelena kaže da i da je nekada bila ljubomorna na slavnog glumca, ali ne zbog drugih žena, već zbog „muške slobode“.

- Ponekad sam želela da i ja mogu da se odmorim od dece i izađem bez osećaja krivice, ali nije bilo mogućnosti za to pa je povremeno bilo malo zavisti. Nikad to nije bilo vezano za žene, već ljubomora na neku, kao, mušku slobodu. Prava ljubomora kod nas baš nikad nije živela. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike