Edita i Indi uhvaćene u nikad većoj ljubavi posle žestoke tuče: Grlile se i ljubile, pa prošetale psa! (FOTO)

02.02.2023

11:01

0

Turbulentan odnos dveju sestara oduvek je privlačio pažnju

Edita i Indi uhvaćene u nikad većoj ljubavi posle žestoke tuče: Grlile se i ljubile, pa prošetale psa! (FOTO)
Edita Aradinović i Indira Aradinović Indi - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U nedelji za nama, kao bomba je odjeknula vest da su se pevačice i sestre Edita i Indira Indi potukle. Nakon incidenta, istakle su da svaka porodica ima funkcionalne i disfunkcionalne odnose, te da to što se dogodilo, nikoga ne treba da čudi. Odbile su da komentarišu jedna drugu, tom prilikom istakavši da se mnogo vole.

Sada su sestre, samo nekoliko dana nakon sukoba, uslikane u jednom restoranu u "najvećoj ljubavi". Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je Editu i Indi dok su uživale u ručku, grlile i smejale, iako su se samo nekoliko dana pre toga krvnički tukle.

Pevačice su privlačile pažnju prisutnih, ali njih dve se na to nisu obazirale. Nakon što su ručale, izgrlile se i izljubile, napustile su restoran i nastavile da šetaju zajedno.

Podsetimo, skandalozan snimak tuče Edite i Indire Indi Aradinović šokirao je javnost. Incident se dogodio na Zvezdari ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka Florija, te su i pojedine komšije čule nedavno ciku.

Ekipa 24sedam posetila je mesto na kom su se sestre vukle i čupale na ulici, te su nam komšije otkrile šta se inače dešava u kraju gde Edita živi sa majkom.

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam
 

- Znate kako, ovde se ljudi često posvađaju zbog parking mesta, pa sam i tada čula neku viku. Videla sam kroz prozor šta se dešava i baš me je šokiralo kada sam videla njih dve. Indi ne viđam tako često, ali Editu srećem - kaže starija gospođa, koja je želela da ostane anonimna, a onda otkrila:

- Ne mogu da se setim da li je to bilo početkom januara, ali znam da je još bilo lepo vreme. Pomislila sam da su se možda i one zbog parkinga posvađale, jer je to ovde normalno. Vrištale su, ali se nije jasno čulo šta govore jer je Indi vikala i plakala istovremeno - navodi pevačicina komšinica, koja poznaje iz viđenja i njihovu majku, koja je bila prinuđena da skoči i razdvoji ćerke. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike