Velika ispovest Indi Aradinović posle tuče sa Editom: Oko ovoga je ispala ozbiljna frka, jadna majka, kroz šta je prošla!

29.01.2023

10:40

1

Pevačica naglašava da, posle svega, ipak za sestru ima samo reči hvale

Velika ispovest Indi Aradinović posle tuče sa Editom: Oko ovoga je ispala ozbiljna frka, jadna majka, kroz šta je prošla!
Indira Aradinović Indi - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Pevačice i sestre Indira i Edita Aradinović nedavno su se našle u fokusu zbog snimka koji prikazuje njihovu tuču koja se bila odvila nasred ulice, ispred zgrade u kojoj živi i njihova majka, a koju je 24sedam posetio u jeku skandala. Indi je sada, tokom jednog televizijskog gostovanja, naglasila da uprkos brojnim šuškanjima - posle svega za Editu ima samo reči hvale.

Ona je objasnila kako je to nešto što se „svakako dešava u svim porodicama, jer gde ima ljubavi, ima i obračuna".

Indira Aradinović, Printscreen ,,Novo jutro"
 

- To nije star, a nije baš ni nov snimak. To se desilo relativno skoro. Kao i u svim porodicama gde ima ljubavi, ima i obračuna. Kod mene i moje sestre je samo zbog preterane sličnosti i temperamenata. Kad se spojimo, to je jedna jaka energija. O Editi mogu samo reči hvale da kažem, to je osoba koja mene može da rasplače i nasmeje. Čupamo se, kidamo, ali to su zaista situacije koje se dešavaju u svakodnevnim životima, a mi smo javne ličnosti - počela je ona u „Novom jutru" gde je i pogledala snimak zajedno sa voditeljkom Jovanom Jeremić, uz komentare poput: „Ovde me baš dobro nabada...".

„Čist bokser!"

Pošto je pogledala video svađe, makljaže, Indira je izjavila i:

- Edita je ovde čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka oko telefona. Nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica...

Pevačica se tu nije i zaustavljala.

- Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice - istakla je ona.

Aradinovićeva se zatim osvrnula i na izvesni eksplicitni snimak koji bi mogao da ugrozi Editu, te navode da su sestre zbog toga zaratile.

- Naravno da nije tačno, nema snimka. Može bilo ko mirno da spava i da postoji, mi se samo tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ti odnosi pokazuju neku veštačku ljubav... - kazala je pevačica i otkrila da li joj prijaju poređenja sa Editom.

Krv nije voda!

- Prija mi da čujem tako nešto, s obzirom na to koliko sam starija. Ja bih dušmanima poručila da se ne sekiraju. Takve smo osobe, takvog temparementa, slične smo, koliko nismo, toliko i jesmo. Krv nije voda. Moja sestra je trenutno uspešnija, ja sam svoj vrhunac već doživela. Tu nema polemike.

Tada, inače, voditeljka je odlučila da podeli sa svojom gošćom, ali i s javnošću, kakvu je tuču ona sa svojom sestrom imala.

Indira Aradinović i Jovana Jeremić, Printscreen ,,Novo jutro"
 

- I ja sam se tukla, pre 13 i 14 godina, potukle smo se i ja i moja sestra u stanu. Sve je „gorelo", „gorela" je cela zgrada. Oko nebitne stvari. Stavila sam neku nadogradnju i ona je uzela da mi čupa to i nastao je haos. Samo želim da stavim tačku na to. Mi smo vrlo vaspitane - naglasila je Jeremićeva, nakon čega se Indi nadovezala s pričom o tome kako će uskoro objaviti pesmu koju je dobila od sestre na poklon.

Na ovaj način, zaustavila je i pojedine zle jezike koji su navodili da se tuča odvila i zbog toga što Edita sestri nikada nije pomogla u poslu.

- Izlazi moja nova pesma koju mi je Edita poklonila. Interesantno. Ovih dana izlazi i spot je snimljen zahvaljujući Editi. Pomogla mi je da pronađem onu staru Indi s početka karijere. Naziv pesme neću još otkrivati - zaključila je ona.

Indira Aradinović, Printscreen ,,Novo jutro"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike