Prekipelo joj! Konstrakta gorko zaplakala i slala poruke da je "gotovo": Prsla sam za Novu godinu! (VIDEO)

30.01.2023

15:17

0

Incident se dogodio, kako kaže, dok je napolju prštao vatromet, te dok su se svi veselili

Prekipelo joj! Konstrakta gorko zaplakala i slala poruke da je "gotovo": Prsla sam za Novu godinu! (VIDEO)
Konstrakta - Copyright ATAImages/ A.A.

Predstavnica Srbije na prošlogodišnjoj Evroviziji u Torinu, Ana Đurić Konstrakta, govorila je nedavno o sebi, te tom prilikom otkrila pojedine detalje nepoznate javnosti. 

Naime, Đurićeva je poslednjih godinu dana svakako jedno od najprepoznatljivijih lica na regionalnoj muzičkoj sceni, a sada je komentarisala kako se nosi sa ogromnom popularnošću, odnosno da li je od kad je "ušla u mašinu" zvanu šou biznis, nekada histerično zaplakala.

- Nisam histerično, ali sam zaplakala. Prsla sam za Novu godinu! Dok je napolju vatromet prštao i dok su se svi veselili, ja sam plakala i slala poruke "Gotovo je, gotovo!" - ispričala je ona, koja je i ranije priznala da joj velika pažnja medija ne prija i da je po dolasku iz Torina bila pod pritiskom.

ATAImages / Milan Maričić
Konstrakta

Kako je već nekoliko puta doživela da je publika osim aplauzom, nagradi i brushaleterima, pevačica je sada u šaljivom tonu prokomentarisala ovaj interesantan gest njenih obožavateljki, te koje su veličine grudnjaka u pitanju, ali i šta kasnije radi sa njima.

- Pre nego što legnem, ja ih poređam na krevetu (smeh). Ima raznih, baš raznih - i velikih, i to baš.

ATAImages/ A.A.
Konstrakta

Konstrakta je majka dvoje dece, sina i ćerke, a nakon što je protekle godine kao pripadnica alternativne scene postala jedna od najpoznatijih srpskih izvođača, osvrnula se sada na to, kako izgledaju roditeljski sastanci na koje odlazi:

- Nisam bila godinu dana na roditeljskom, ali mi se svi znamo. Znamo se od prvog razreda, a moja deca su sada sedmi i osmi. 

Nekadašnja članica grupe "Zemlja gruva" je u sklopu gostovanja na Radiju S takođe otkrila da ove godine nije lično spremala turšiju ali da je, kako kaže, pronašla "kanal" iz Leskovca preko komšinice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S (@radio_s1)

 

Podsetimo, Iako je prošlo skoro punih osam meseci od poslednje Evrovizije, strasti se i dalje ne smiruju. Prošlogodišnji predstavnici su ostavili jak utisak, a pobedu je odnela Ukrajina, te će se zbog situacije u toj zemlji naredno takmičenje održati u Liverpulu.

Promo/Kosta Đuraković
Konstrakta

Ana Đurić Konstrakta je definitivno predstavnik koji je digao najveći "hajp" kada je prestižno takmičenje u pitanju, a u prilog tome govori činjenica da je s numerom "In Corpore Sano" među deset najsušanijih.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike