Uhvatila Džeka Nikolsona dok je imao "trojku" u čuvenoj Plejboj vili! Pamela šokirala: Pomogla mu da "završi stvar"?!

30.01.2023

12:10

0

Dodala je da je ispustio tom prilikom "smešan zvuk"

Uhvatila Džeka Nikolsona dok je imao "trojku" u čuvenoj Plejboj vili! Pamela šokirala: Pomogla mu da "završi stvar"?!
Pamela Anderson - Copyright Profimedia/Emma McIntyre

Zvezda serije "Čuvari plaže", Pamela Anderson, sutra ćeu Netfliksovoj seriji "Pamela, A Love Story" predstaviti sve tajne iz života, a dan uoči prikazivanja isplivao je šokantan detalj o Džeku Nikolsonu.

Ona je otkrila da je jednom svedočila "trojci" u kojoj je glavni akter bio upravo slavni glumac, inače poznat kao zavinsnik od seksa.

Sve se, navodno, dešavalo u čuvenoj Plejboj vili, prenosi NY Post.

Džek Nikolson/Profimedia
Džek Nikolson

- Svi su se kikotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad lavaboom da popravim sjaj za usne - napisala je 55-godišnjakinja u svojim memoarima "Love, Pamela" koja će se naći u knjižarama istog dana kada izađe i serija.

- Pokušavala sam da ne gledam, ali nije bilo pomoći - uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo "da obavi posao", jer je ispustio smešan zvuk, nasmešio se i rekao: "Hvala, draga".

Andersonova se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Popularna Pamela naglasila je: "Plejboj vila važila je za potpunu slobodu".

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo itekakvo iskustvo - napomenula je ona.

Profimedia
Pamela Anderson u "Čuvarima plaže"

Ona je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je nedavno da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao šta ima ispod - prisetila se glumica i dodala:

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer me je video golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmejala - poručila je Pamela, koja je poznata po burnom ljubavnom životu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike