Pamela Anderson priznala ko je muškarac kog je jedino volela: Želela sam da zauvek budemo zajedno!

21.01.2023

21:08

0

Svoju najveću ljubav bila je primorana da ostavi zbog nasilja

Pamela Anderson priznala ko je muškarac kog je jedino volela: Želela sam da zauvek budemo zajedno!
Pamela Anderson i Tomi Li - Copyright Profimedia

Pamela Anderson oduvek je važila za fatalnu zavodnicu, a njen turbulentni ljubavni život godinama je intrigirao javnost širom sveta. Atraktivna plavuša je sada priznala ko je jedini muškarac kog je zaista volela i koji je, kako kaže, bio njena jedina ljubav.

Reč je o njenom prvom suprugu Tomiju Lijus kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brendona i Dilana.

- Samo smo želeli da imamo decu i da budemo zauvek zajedno. Jedino sam u njega bila istinski zaljubljena - priznala je Pamela u svojoj knjizi "Love", mežutim, ona ističe i da je Tomi bio nasilan na kraju, te su morali da se razvedu.

Profimedia
Pamela Anderson i Tomi Li

- Bila sam skrhkana, nisam mogla da verujem da je osoba koju sam toliko volela bila sposobna to da učini, ali morala sam da zaštitim svoju decu. Razvod od njega bila mi je najboljnija tačka u životu - priznala je glumica.

Pamela se nakon razvoda 2006. godine udala za Kid Roka, a potom razvela i od njega. Dva puta se potom udavala za muzičkog producenta Rika Solomona, prvo 2007. godine, što je završilo poništenjem braka, a potom ponovo 2013. godine.

Profimedia
Tomi Li i Pamela Anderson

U januaru 2020. godine Andersonova se udala za Džona Pitersa, s kojim je bila u braku 12 dana. Piters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona demantovala. On se zatim vratio svojoj bivšoj verenici, koju je ostavio zbog Pamele.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike