Modelsica pliva u lovi, a nije Meljničenko: Ovako danas izgledaju Berendika i njen dve decenije stariji muž kome je rodila blizance! (FOTO)

30.01.2023

12:45

3

Par je proteklog vikenda uživao na koncertu Stinga u Montani

Modelsica pliva u lovi, a nije Meljničenko: Ovako danas izgledaju Berendika i njen dve decenije stariji muž kome je rodila blizance! (FOTO)
Copyright Printscreen/YouTube/grupaModelsTV

Nekadašnja članica grupe "Models", Ivana Berendika kao model i pevačica bila je izuzetno uspešna na našim prostorima, ali upkros tome, 1999. napušta Srbiju, te ponudu da radi u inostranstvu voljno prihvata.

Uz posao, ona u Njujorku upisuje studije iz oblasti arhitekture i dizajna, koje uspešno završava, a 2005. godine upoznaje jednog od osnivača Gugla, Tomasa Jermoluka, sa kojim na Bahamima ubrzo staje na ludi kamen. 

O životu lepe Srpkinje malo toga se zna. Živi povučeno u Americi, rastrzana između Njujorka, Majamija i Montane, a pre skoro deceniju pokrenula je biznis sa nakitom, u kome je i više nego uspešna, o čemu svedoče brojne slavne ličnosti, ljubitelji njenog rada. 

Instagram printscreen/ivanaberendika
Ivana Berendika

Nakon godina ilegale, i neaktivnosti na društvenim mrežama, Ivana je sada na svoj Instagram profil objavila nekoliko privatnih fotografija i time ponovo bacila svoj intrigantan život u centar pažnje, zbog dve decenije starijeg partnera, kom je rodila blizance Zoi Mej i Kai Nikolu.

 

 

Naime, Ivana se trenutno nalazi u Montani i u društvu prijatelja, ali i izabranika Tomasa posetila je koncert legendarnog muzičara Stinga, a fotografije govore da se nije mnogo promenila. Uprkos tome što ju javnost u Srbiji nije viđala dvadeset godina.

Na fotkama imamo priliku da vidimo da je par u društvu prijatelja uživao na večeri u ovoj planinskoj državi SAD-a i tom prilikom demantovao brojne navode da nekadašnja modelsica bitiše u, ne tako, idealnom braku. 

Iako Ivana nije mnogo govorila za medije, pre nekoliko godina osvrnula se, kako kaže, na bajku koju živi sa uspešnim biznismenom.

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima - rekla je ona, pa zaključila:

Profimedia
Ivana Berendika

- Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - govorila je svojevremeno ona za medije o svom 20 godina starijem suprugu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike