Ljubav nema granice i ne treba joj viza: Ove Srpkinje su se udale za strance i doživele pravu bajku

18.11.2020

16:01 >> 18:30

0

Poznate žene koje su se udale daleko od svoje zemlje ostvarene su na svim poljima

Ljubav nema granice i ne treba joj viza: Ove Srpkinje su se udale za strance i doživele pravu bajku
Copyright ATA Images

Kažu da je ljubav sila koja pokreće svet, pa ako je već tako, onda je sasvim u redu da se zbog ljubavi menjaju mesta stanovanja. Mnoge žene iz Srbije svoju sreću su pronašle u inostranstvu pored voljenih muškaraca koji nisu iz naše zemlje. Uprkos tome što su napustile svoju rodnu zemlju, one su uspele da se ostvare i kao poslovne, ali i kao porodične žene i uspešne majke.

Marija Karan

Glumica Marija Karan, za kojom je Srbija “ludela” nakon čuvenog filma “Kad porastem biću kengur”, oduvek je važila za jednu od naših najlepših glumica.

Iako su je povezivali sa nekim muškarcima iz Srbije, ona je ipak sreću pronašla pored holivudskog producenta Džoela Lubina.

Marija Karan / ATAimages/Antonio Ahel

Par se venčao 2014. godine i imaju sina Marka Lea Lubina.

Marija sa porodicom već godinama živi u Los Anđelesu, a nedavno je i na svom Instagram nalogu podelila njihovom porodični luksuzni dom koji iznosi nekoliko miliona dolara. U poslednjih nekoliko meseci u domaćim medijima su se pojavile spekulacije o njihovom razlazu, ali se Marija tim povodom nikada nije oglasila.

Nina Seničar 

Voditeljka, manekenka, ali i glumica Nina Seničar takođe je u ljubavi sa muškarcem koji nije poreklom iz Srbije.

Ona je i ranije zbog manekenske karije često menjala mesto boravka, pa je tako neko vreme provela u Italiji gde su je povezivali sa Erosom Ramacotijem.

Nina Seničar, Foto: Profimedia

Međutim, sada je njen dugogodišnji partner američki glumac Džej Elis, sa kojim ima i ćerku Noru.

Džej je on Nine stariji pet godina i prva je njena ljubav nakon što je raskinula vezu sa Dominikom Adamsom. Ovaj skladni par se često pojavljuje na javnim događajima, ali zajedničke slike izbegavaju da dele na društvenim mrežama.

Branka Katić

Glumica koju sve generacije obožavaju, Branka Katić, udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina i tada je rešila da napusti Srbiju.

Branka je svog sadašnjeg partnera upoznala tako što je tokom svog boravka u Londonu otišla na kasting i razgovor sa jednom producentknjom, gde je upozala Farina. Jednom prilikom je izjavila da je to bila ljubav na prvi pogled.

Branka Katić ATA Images/Antonio Ahel

Sa njim ima dvoje dece, sinove Luja, koji se zanima za režiju, i Džoa koji ima dar za glumu.

Ivana Berendika 

Bivša članica grupe “Models” i jedna od najatraktivnijih žena iz naše zemlje, Ivana Berendika, postala je jedna od najbogatijih Srpkinja kada se 2005. godine udala za čak 20 godina starijeg milijardera, osnivača “Gugla” Tomasa Jermoluka.

Godine 2016. par je dobio blizance, a Ivana se godinama unazad bavi dizajniranjem nakita, dok je pevačku karijeru potpuno napustila.

Ivana sada živi sa porodicom u luksuznoj vili u Majamiju.

Sandra Meljničenko

Nekada je dok je još bila veoma mlada i pripadala grupi “Models” cela Srbija uzdisala za njom, a sada je Sandra Meljničenko sinonim za najbogatiju Srpkinju.

Sandra se 2005. godine udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka kojeg je upoznala na jugu Francuske 2003. godine.

Aleksandra Meljničenko/ Profimedia

Njihovo venčanje bilo je kao iz bajke, a pevale su im poznate svetske zvezde popuz Vitni Hjuston, Kristine Agilere i Enrikea Inglesijasa, a kako su strani mediji pisali ova luksuzna proslava koštala je neverovatnih 30 miliona dolara.

Ćerku Taru dobili su 2014 godine.

Sanda se sada druži sa najpopularnijim ljudima iz svetskog džet-seta, pa joj je tako jedna od najboljih drugarica supruga Roberta Kavalija – Eva Kavali, dok se sa ovog područja druži jedino sa pevačicom Ninom Badrić.

 

PROČITAJTE I:

Anđelka Prpić o krahu braka? Više, dao bog, ne nosim prsten i tih problema nemam!
Jelena Đoković sa decom na Svetom Stefanu: Ovo je to čuveno ostrvo gde su se mama i tata venčali! (FOTO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike