Čime je jedan od osnivača „Gugla" oborio sa nogu našu pevačicu? Ivana Berendika, konačno o bogatom mužu! (FOTO)

22.03.2022

13:23

0

Razlika u godinama ovom paru ne predstavlja nikakav problem

Čime je jedan od osnivača „Gugla" oborio sa nogu našu pevačicu? Ivana Berendika, konačno o bogatom mužu! (FOTO)
profimedia-0274073859 - Copyright Profimedia

Nekadašnja članica sastava „Models" Ivana Berendika već izvesno vreme uživa u braku s jednim od osnivača „Gugla", Tomasom Jermolukom. On je, inače, od nje stariji dve decenije ali to ovom paru nije problem, niti je ikada bio.

Šta više, lepotica je priznala kako se zaljubila u sadašnjeg izabranika baš iz tog razloga što je mudriji, pa i generalno „moćniji od nje u svakom smislu".

Njegovo bogatstvo se, inače, meri u milijardama, a Ivana se na večnu ljubav zavetovala 2005. Godine 2016. rodila je blizance Zoi Mej i Kai Nikolu.

Privatnost

Porodične dogodovštine uglavnom „drže" podalje od reflektora, međutim, jednom prilikom, Ivana je otkrila „ključ" njihovog uspeha.

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima - izjavila je ona svojevremeno, prenosili su mediji.

To nas je spojilo!

- Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - tvrdila je, piše dalje „Wanted.mondo.rs".

Ivana i Tomas sa decom žive u jednoj luksuznoj vili u Majamiju, a ona je, kada je napustila „Modelsice" upisala i završila studije na prestižnom dizajnerskom univerzitetu. Nakit koji radi nose brojne uticajne dame od Ališe Kiz, preko Niki Minaž, Kajli Džener, a onda i Megan Markl. Trenutno, uz posao, ide i na studije u Njujorku iz oblasti arhitekture i dizajna, koje još uvek uspešno završava.

I domaće zvezde, sa druge strane, veoma su oduševljene njenim radom. Ivanin nakit su, što i svedoče pojedine Instagram objave, nosile Jelena Karleuša, Ana Ivanović, te Marija Kilibarda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike