Raskošno carstvo Jelene Bin Drai u Dubaiju: Prozivaju je da živi u “zlatnom kavezu”, od pogleda iz njene vile na plaži zastaje dah (FOTO)

27.10.2021

18:40

3

Nekadašnja misica udata je za jednog od najbogatijih biznismena u Dubaiju, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde evra

Raskošno carstvo Jelene Bin Drai u Dubaiju: Prozivaju je da živi u “zlatnom kavezu”, od pogleda iz njene vile na plaži zastaje dah (FOTO)
Said bin Drai i Jelena bin Drai - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Bin Drai, nekadašnja mis Jugoslavije, više od deset godina živi u Dubaiju, gde je udata za šeika Saida Bin Draia. Njih dvoje imaju četvoro dece, a neretko se Jelena našla na meti zluradih komentara zbog udaje za njega.

Jelena Bin Drai ATAImages/Antonio Ahel
 

Iako je nekad potresu te priče, verovatno ubrzo shvati da ne bi trebalo jer kraj sebe ima čoveka kog voli, četvoro dece i luksuznu vilu u kojoj bi mnogi želeli da žive.

Njen velelepni dom u Dubaiju obiluje modernim i raskošnim nameštajem, a detalji su pažljivo birani. Kako im je jako bitna svetlost, u velikom dnevnom boravku se pored impozantnih lustera nalaze i bele lampe, koje daju ton kakav su želeli.

Porodica Bin Drai ima nekretninu na samoj plaži, a u svom dvorištu imaju i bazen. Celo imanje je ispunjeno cvećem i zelenilom, pa joj mnogi zavide na ovom pogledu. Zanimljivo je da Jelena u svom dvorištu ima i kokoške.

Jelena je, inače, nedavno odgovorila na prozivke da je "jadnica u haremu".

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla. Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram trpeti i gledati svaki dan - ispričala je kroz smeh ona jednom prilikom za Telegraf, pa dodala:

Printscreen Instagram/jelenabindrai
 

- Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod 'Bin Drai Capital' vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju. Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza.

Inače, bogatstvo njenog supruga procenjeno je na dve milijarde dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike