Džerard Batler umalo ubio Hilari Svank?! „P.S. Volim te" mogao je da nikad ne ugleda svetlost dana! (VIDEO)

29.01.2023

06:45

0

Posekotina je bila ogromna, glumici su se videli zubi, pamti on

Džerard Batler umalo ubio Hilari Svank?! „P.S. Volim te" mogao je da nikad ne ugleda svetlost dana! (VIDEO)
Hilari Svank i Džerard Batler - Copyright Profimedia

Džerard Batler je i dan-danas ponosan na saradnju s Hilari Svank, koja je zajedno s njim zablistala u filmu „P.S. Volim te". Međutim, malo ko je znao da je ovo ostvarenje bilo na ivici da bude prikazano.

Gostujući u jednoj emisiji, Džerard je objasnio kako je umalo ubio svoju koleginicu - šnalom od tregera. Naime, plan je bio da se šnala otkači i udari njega (kao što je i viđeno u filmu, dok je igrao za nju u boksericama). Međutim, isprva je odletela i rasekla njeno lice toliko da su joj se videli zubi.

Završila je u bolici, a on na setu sam, držeći se za glavu, plačući i razmišljajući - šta se, do đavola, upravo desilo.

- Znam zasigurno da sam kazao reditelju: „Neću da mislim na sebe u ovom filmu, samo o njoj. Ona mora biti dobro, jer takav je i lik kog tumačim". I moram priznati da je tako bilo i mnogo zabavnije, nisam bio „u svojoj glavi" uopšte - počeo je on u šouu kod Dru Barimor pa naglasio kako su glumci obično usresređeni samo na sebe, svoju izvedbu, a ne baš u tolikom postotku na partnera.

- Ona je bila baš kul za saradnju, a ja sam je umalo ubio - otvorio je zatim dušu on, pa iznenadio mnoge.

Hilari Svank i Džerard Batler u filmu ,,P.S. Volim te", Profimedia
 

- Snimatelji su imali zaštitu od tanke plastike ispred sebe, za svaku slučaj, kada je došlo do te scene s tregerima. Jer, bilo je opasno, pa da ne razmišljamo šta može da se desi. Međutim, kako sam joj se približavao (Hilari), šnala se zaglavila, a onda odletela pravo njoj u lice... Posekotina je bila tolika da su joj se videli zubi.

Ubrzo, Svankova je bila prevezena u bolnicu.

- Zamislite kako kroz tri sekunde, činilo mi se, ostajem sam na setu, u boksericama, čarapama i čizmama. I plačem - nasmejao se ovoga puta prisećajući se šoka, koji se na svu sreću završio bolje nego što je bilo ko verovao da će.

- Pomislio sam: „Upravo sam osakatio Hilari Svank, umalo joj oko isterao... Dva dana mi je trebalo da se baš pošteno izglupiram, folirant obični - zaključio je glumac, napominjući da se sve to dogodilo pošto je izrazio želju da se čitavo snimanje, baš kao i film, „vrti" oko nje.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike