Boldvin neće biti optužen za pucanje u reditelja „Rđe"! Ranjavanje istim metkom koji je odneo Halinin život ne vodi se kao zločin

23.01.2023

10:15

0

Bio je pogođen u rame, pa po hitnom postupku prevezen u bolnicu

Boldvin neće biti optužen za pucanje u reditelja „Rđe"! Ranjavanje istim metkom koji je odneo Halinin život ne vodi se kao zločin
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin će se uskoro suočiti s optužbama za pucanje u sada preminulu Halinu Hačins na setu filma „Rđa". Međutim - neće i za isto, kada je u pitanju reditelj Džoel Souza.

On je bio pogođen u rame tom prilikom, podsećanja radi, pa hitno prevezen u bolnicu u kojoj je uspeo da se oporavi od ranjavanja istim metkom koji je odneo Halinin život. Policija ovo nije klasifikovala kao zločin i, zato nema istrage povodom toga, prenose strani mediji.

Ovo ranjavanje vodi se kao tek „nenamerno naneta povreda", prenosi „TMZ".

Alek Boldvin, Profimedia
 

Boldvinov advokat, s druge strane, sva vreme tvrdi kako je čitava ova drama jedna velika greška, jer njegov klijent nikako nije mogao da zna da su u pištolju bili pravi meci.

- ...Nikakvog razloga nema za to, niti da je istog bilo i bilo gde drugo na setu. Oslonio se na profesionalce oko sebe koji su ga uveravali da je sve pod kontrolom. Zato, borićemo se i pobedićemo - istakao je on u saopštenju za javnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike