Sandra Bulok je o ovome ćutala 12 godina: Konačno otkrivena velika tajna sa snimanja filma „Veridba"!

05.12.2021

07:03

0

Vruće scene glumcima mahom nisu omiljeni deo posla, a još kada su „u miksu" dva komičara - sve se lako podigne i na viši nivo neprijatnosti...

Sandra Bulok je o ovome ćutala 12 godina: Konačno otkrivena velika tajna sa snimanja filma „Veridba"!
Sandra Bulok i Rajan Rejnolds Pofimedia - Copyright Profimedia

Sandra Bulok i Rajan Rejnolds briljirali su u filmu „Veridba" („The Proposal") 2009. godine. Ali, prisećajući se snimanja, posebno vrele scene kada jedno na drugo naleću kao od majke rođeni, glumica objašnjava - da nije baš sve bila igra i zabava. U „About Last Night" podkastu koji vodi Adam Rej, Bulokova je „postala" još jedna u nizu svetski poznatih umetnica koje ističu koliko ti snimajući dani mogu da budu neprijatni.

Naime, nije joj pomoglo ni to što se dobro znaju, što su komičari, profesionalci, a o pehu partnera s velikog platna je ćutala proteklih 12 godina samo zato što joj se nije pružila prilika da ispriča hit anegdotu sa seta. 

- Set je bio zatvorenog tipa, što znači da je malo kome dozvoljen pristup. Šetali su se eventualno frizer i šminker okolo, koji bi nešto malo sredili pred izvesnu scenu. Rajan i ja smo imali trake boje kože da mestima koje ne bi trebalo usnimiti, meni je kosa „kao slučajno" padala preko grudi... Sve je delovalo kao da za grešku nema mesta - počela je ona. 

Prvi rez

- Međutim, kad smo se sudarili, kao što je u sceni i trebalo, viču nam: „Okej, rez!" I tako, on je igrom slučaja završio na kolenima, čekajući nastavak snimanja. A ja... Radim sve samo da ne gledam gde ne treba. Rediteljka En Flečer je iz mraka tada uzviknula: „Rajane, sve se vidi!" Tad smo već počeli da menjamo boju. Ponavljala sam sebi: „Ni slučajno nemoj da pogledaš, ne gledaj..." Mislila sam se i: „En, to može mnogo lepše da se obavi" - nastavila je, pa izazvala razne reakcije, kako je malo ko do sad znao šta se desilo. 

Sandra Bulok i Rajan Rejnolds Profimedia
 

- Bilo mi je neprijatno, kao i njemu, ali na kraju dana... Toliko se znamo da me je bilo baš briga, u suštini, kao i njega. Brzo smo i taj kamen preskočili. A i on, nije se dao zbuniti, koliko god da je bio u nezavidnoj poziciji - zaključila je Sandra. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike