Danijela Martinović prvi put otvoreno o raskidu sa Petrom Grašom: Težila sam toj slobodi!

19.01.2022

20:36

1

Pevačica je otkrila kako se oseća nakon više od dve decenije veze

Danijela Martinović prvi put otvoreno o raskidu sa Petrom Grašom: Težila sam toj slobodi!
Danijela Martinović - Copyright ATAImages/Z. Milutinović

Danijela Martinović, hrvatska pevačica, rešila je da više ne ćuti te da javno iskaže kako se oseća danas, kao slobodna žena posle više od dve decenije veze sa kolegom Petrom Grašom.

Njen bivši je nastavio dalje, pa sad već čeka i bebu sa novom izabranicom, a Danijela, kako kaže, uživa.

- Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. Sloboda je reč koju mnogo volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj slobodi, što znači zaista u svemu biti veran sebi. Kako bi rekao Džiboni: „U svemu sada mogu naći nešto lepo i reći živote dobar ti dan“ - rekla je ona u jednoj emisiji.

Printscreen Youtube
 

Raskid ne mora nužno da bude kraj, već novi početak. Hrvatska muzička zvezda koja je nedavno proslavila jubilarni pedeseti rođendan u to se uverila.

- Kad sam se osvrnula preko ramena i pogledala u prošlost, jedno od najtežih iskustava donelo mi je takve spektakularne nove stvari u kojima zaista sebe ni u snu nisam mogla da zamislim ‒ zaključila je Danijela.

ATAImages/Z. Milutinović
 

Podsetimo, Petar je odnedavno u vezi sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Sredinom ovog meseca, potvrdili su vest da čekaju bebu.

- Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost - rekla je ona. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike