Mili prozvao Devita? Peva o ženama, a voli muškarce: Kada bih krenuo da razotkrivam ove repere verovatno ne bi postojali više

22.01.2023

11:39

1

Mili prozvao Devita? Peva o ženama, a voli muškarce: Kada bih krenuo da razotkrivam ove repere verovatno ne bi postojali više
Marko Milivojev Mili - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Reper Marko Milivojev javnosti poznatiji kao Mili na svom Instagram profilu isprozivao je kolegu koji, prema njegovim rečima, peva o ženama, a voli muškarce. Iako ranije nije bio sklon javnim prozivkama, očigledno je da mu se ovaj kolega opasno zamerio. 

Mili je napisao kako mu je kolega ponudio pesmu pod nazivom „Mili Mili, koju je on odbio, a kako je on sada objavio numeru pod tim nazivom. 

Mili je u okviru svoje Instagram priče objavio animiranu sliku muškarca pod maskom, koju na javnoj sceni jedino nosi reper Devito, koji je takođe juče objavio numeru pod nazivom „Mili Mili”. Ovim potezom je sve zbunio, a svi oni koji prate njihov rad sigurni su da su ove reči baš Devitu upućene. 

- Da li postoji neko da nije snimio pesmu „Mili Mili”. Ljubi vas tatica sve - prvo je napisao reper, a onda dodao:

- Neki su mi nudli svoje „Mili Mili” pesme, jurili me da snimim i govorili da imaju hit pesmu za mene. Kada sam ih iskulirao (jer ja radim sam svoje pesme) snimili su ih oni. A neki koji pevaju puno o ženama, a zapravo vole muškarce su ljuti jer nisam hteo da se družim sa njima. Kada bih krenuo da razotkrivam ove „repere” verovatno ne bi postojali više, bar ne kao reperi - napisao je Mili.

Mili tu nije stao, već je dodao kako je čuo za navodnu aferu između tog repera i njegovog kolege u Cirihu.

- Čuo sam da je taj „reper" p*šio drugom "reperu” u Cirihu i to je sasvim okej. Sporno je što glume da su ono što nisu, kriju se iza maske, a zapravo vole sa maskom - završio je on.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike