Perućica ne pamti jedan deo svoje svadbe: Imam crnu rupu u sećanju, malo se više popilo

17.12.2021

21:29

0

Autor: Marija Mitić

Tek sutradan je od svoje supruge čuo detalje sa veselja

Perućica ne pamti jedan deo svoje svadbe: Imam crnu rupu u sećanju, malo se više popilo
Ljubomir Perućica i Katarina Kolozeus - Copyright Printscreen Instagram/ljubaperucica

Ljubomir Ljuba Perućica stao je na ludi kamen pre dve godine sa svojom izbranicom Katarinom Kolozeus. Na svadbenom veselju su se oboje proveli fatastično, mada je pevač sada sve iznenadio priznavši da se jednog dela ne seća, jer je popio koju više.

- Poprilično sam se napio za svoju svadbu, jednog dela se čak i ne sećam, a to je šampanjac. Ja sam dan posle pitao zašto nije bilo šampanjca, a moja žena mi je odgovorila da je bio i da imamo kod kuće flaše sa našim imenima. Ja se toga ne sećam (smeh), to je jedini deo koji ne znam da je bio. Ceo dan sam bio veseo, niko nije primetio da sam popio jer sam inače veseo. To je bila mala crna rupa - iskren je Perućica.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

- Pored moje supruge i mene, najveseliji su bili moj tast, moja mama i moj kum. Oni su svi ostali na stolici i pevali do zadnjeg minuta - dodaje Ljuba za Grand Online i otkriva da jedan običaj on i njegova supruga nsu ispoštovali.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

- Seo sam na jednu sofu uzeo mikrofon i zamolio naše goste da nas ne ljube, ne čestitaju nego da obavimo to fotografisanje što brže kako bi mogli svima da se posvetimo i da đuskamo i uživamo sa njima. Bilo je ljudi koji to nisu ispoštovali ali smo uspeli da u rekordnom vremenu to obavimo. Za sat i petnaest minuta - kaže Perućica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike