Posle četiri nagrade, "Silk Sonic" odustaje od ovogodišnje Gremi dodele: Bilo bi suludo tražiti bilo šta više

15.10.2022

05:59

0

Autor: Marija Mitić

Bruno Mars je za tamošnje medije izjavio da povlači njihov album "An Evening With Silk Sonic" iz konkurencije

Posle četiri nagrade, "Silk Sonic" odustaje od ovogodišnje Gremi dodele: Bilo bi suludo tražiti bilo šta više
profimedia-0679915637 - Copyright Profimedia

Nominacije za Gremi biće objavljene 15. novembra, a 65. dodela Gremi nagrada održaće se u Los Anđelesu 5. februara 2023.

Grupa "Silk Sonic" koju čine Bruno Mars i Anderson Pak, sve je iznenadila odlukom da se povuku iz razmatranja za predstojeći Gremi.

Oni povlače svoj debi album "An Evening With Silk Sonic" iz ovogodišnje konkurencije, a Bruno je objasnio i zbog čega.

 - Zaista smo dali sve od sebe za ovaj album, ali "Silk Sonic" bi želeo da graciozno, ponizno i što je najvažnije, seksualno odustane od slanja našeg albuma ove godine - rekao je pevač u izjavi za E!news i dodao:

Profimedia
Silk Sonic

 - Nadamo se da ćemo moći da proslavimo sa svima vama ovu sjajnu godinu muzike i da učestvujemo u zabavi. Hvala vam što ste pustili "Silk Sonic" da napreduje.

Inače, ova grupa je već četiri puta bila dobitnik Gremija, najpre sa glavnim singlom projekta, „Leave the Door Open“, koji je osvojio nagrade u svakoj kategoriji za koju je nominovan tokom Gremija 2022. u aprilu – uključujući ploču i pesmu godine. Kako je Bruno naveo u svojoj izjavi - "bilo bi suludo tražiti bilo šta više".

Profimedia
Silk Sonic

 - Endi i ja, i svi koji su radili na ovom projektu, smo pobedili u onom trenutku kada je svet odgovorio na „Leave the Door Open“ - rekao je Bruno i zaključio:

 - Sve ostalo je bio samo šlag na torti. Zahvaljujemo se Gremiju što su nam dozvolili da nastupimo na njihovoj platformi — ne jednom već dva puta — i dodelili nam nagrade na prošlogodišnjoj ceremoniji. Hvala svima koji su podržali ovaj projekat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike