"Po*nića koliko hoćeš, a ja preterujem!" Elmi Sinanović muškarci šalju gole slike, a ona poručuje: Nikome ne dam da mi priđe!

24.01.2023

09:45

0

Pevačica se osvrnula na prozivke, ali i udvarače

"Po*nića koliko hoćeš, a ja preterujem!" Elmi Sinanović muškarci šalju gole slike, a ona poručuje: Nikome ne dam da mi priđe!
Elma Sinanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Elma Sinanović jedna je od retkih koja je otvoreno priznala da korisi Fotošop, kao i da je svesna da je preterala, ali je imala poruku za sve koji je zbog toga hejtuju.

Da se generalno transformisala, ne može da se porekne, naročito nakon što je isplivala njena fotografija od pre više godina, gde je skroz neprepoznatljiva. Ali, pevačica ističe da je srećna što je doživljavaju kao osobu koja preteruje sa fotošopiranjem.

Priznala je da ne ume da sređuje slike, te da joj Instagram stranicu vodi ćerka Hulija (25).

 

 

- Dobro, jeste i u pravu su, javno moram da priznam ja sam probala sama da fotošopiram, ali ja ne znam to da radim, bila sam u fazonu da učim, nije to ispalo dobro. Ali Bože moj, evo sad kamere, pa vidite da li imam neke rogove koje sam fotošopom sklonila. Srećna sam da u zemlji Srbiji gde ima p*rnića koliko hoćeš ja preterujem i skandalozna sam zbog fotošopa - poručila je Elma u emisiji "Premijera", a zatim otkrila da dobije u inboks fotografije golih muškaraca.

 

 

- Šalju mi svašta na Instagramu, ali ja sve te osobe blokiram! Jednom se desilo da sam otvorila poruku u kojoj je bila lascivna fotografija i rekla sam ćerki: "Ju, šta je ovo?". Ona se nasmejala i rekla mi je da to nije prvi put da neko pošalje takvu fotku, ali da ona sve briše kako bi mene zaštitila - objašnjava pevačica, dodajući da ima stalno udvarače. Ipak, nije još dovoljno spremna da joj se neko približi, nakon što joj je umro suprug Smail 2019. godine.

Printscreen YouTube/Elma Sinanovic
Elma Sinanović pre 27 godina

- Ima udvarača kao i uvek, ali meni se ne dopada današnje udvaranje, nije mi blizak taj način na koji danas momci prilaze devojkama. Čini mi se da je ranije bilo lepše...

- Nikome još nisam dala da mi se približi, još nisam spremna - ističe Sinanovićeva, te priznala da kada se iznervira mnogo psuje.

24sedam/Mladen Mijatović
Elma Sinanović

- Mene svi zovu "gospođetina", a ja kad se naljutim i krenem da psujem, izmišljam psovke! Lepo se ispsujem, isplačem i izgalamim i posle se smirim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike