Oglasila se majka Teodore Džehverović, nakon vesti da je njena ćerka raskinula sa dečkom Ninom: Možda je sve marketinški trik!

18.12.2022

18:10

0

Gordana je istakla da nema informacije o ćerkinom privatnom životu

Oglasila se majka Teodore Džehverović, nakon vesti da je njena ćerka raskinula sa dečkom Ninom: Možda je sve marketinški trik!
Gordana i Teodora Džehverović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović i Nino Čelebić više se ne prate na Instagramu i nemaju zajedničkih fotografija na ovoj društvenoj mreži, o čemu je 24sedam prvi pisao. To je nagnalo mnoge da pomisle da je došlo do raskida ovog para.

Ni jedno ni drugo se nisu oglašavali ovim povodom, ali zato jeste Teodorina majka Gordana, koja je otkrila da nema informaciju da je došlo do raskida, te da je možda sve marketinški trik.

ATAImages/ A.A.
Teodora Džehverović i Nino Čelebić

- Nemam informacije da su Tea i Nino raskinuli. Ona je sinoć bila kod mene, pričale smo, rekla bi mi da je došlo do raskida sigurno. A to što piše tamo da se oni kao ne prate na Instagramu i da su obrisali slike, ni to ništa ne mora da znači. Šta ako je opet marketinški trik? - rekla je Gordana za Pink.rs, pa dodala:

- Pre će to biti nego raskid. Vidite kako je ispalo dobro za duet sa Mahrinom, pa možda je samo to i sada u pitanju. Verujem da nema ništa od njihovog raskida, a da li im baš ljubav cveta, to ne znam stvarno, kao ni to kad će svadba.

ATAImages/Antonio Ahel
Gordana Džehverović

Nedavno, Teodora je u jednom razgovoru s medijima za 24sedam istakla kako se „nada da će Nino biti uz nju za Novu godinu", naglašavajući da se u ovom periodu samo sprema za svoj nastup ispred Skupštine Srbije u najluđoj noći.

Inače, ona se našla na udaru kritika zbog marketinškog trika oko duetske pesme koju je objavila sa Mahrinom, mladom pevačicom, ali ni to nije želela da komentariše.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike