Marti Stjuart je Bred Pit i dan-danas velika simpatija: Ovako priča o njegovim fotografijama na koje nailazi po mrežama!

24.01.2023

06:45

0

Poručila mu je i da „stari kao dobro vino"

Marti Stjuart je Bred Pit i dan-danas velika simpatija: Ovako priča o njegovim fotografijama na koje nailazi po mrežama!
Marta Stjuart, Bred Pit - Copyright Profimedia

Marta Stjuart je još gostujući kod Džimija Falona u novembru 2022. godine priznala da joj je Bred Pit velika simpatija, među poznatim ličnostima (celebrity crush). Sada, pokazala je kako joj uopšte nije problem da dalje govori na tu temu, te i otkrila da je uvek zaintrigira kada vidi neku njegovu fotografiju na Instagramu.

Tokom razgovora s jednim medijima u svom restoranu u Las Vegasu, kad se baš Bred Pit „provukao", kazala je:

- Jeste, on mi se dopada od poznatih. Gledala sam neke njegove footgrafije na Instagramu i mogu vam reći da čovek fantastično izgleda - izjavila je ona za „Entertainment Tonight" tokom igre „Sip and Spill".

Dodala je zatim i kako bi ga rado ugostila u svom podkastu koji vodi.

- Njega privlači arhitektura, ma, o raznim stvarima bismo mogli da pričamo. Znam da voli i vina - očito je „uradila domaći zadatak ona", po čijem mišljenju Pit i stari „baš kao i dobra boca istog".

Ubrzo zatim, od nje su tražili da izabere između Drejka i Pita Dejvidsona, muškaraca koje mnoge žene smatraju izuzetno privlačnima.

Marta Stjuart, Profimedia
 

- Pa, teško je izabrati. Strašno su različiti. Jedan je snažan, drugi duhovit, a obojica su jako privlačni, kao i prijatni ljudi za društvo. Šarmantni mladići - objanila je Stjuartova, bez dlake na jeziku.

Pit je ipak broj jedan za nju.

Naime, tokom svog gostovanja kod Falona, naglasila je kako je „fascinirana njime", toliko da je zapratila profil koji je na Instagramu napravio izvesni fan.

- Prosto se istopim kad vidim neku njegovu fotografiju - priznala je.

- Sladak je i kako vreme odmiče, sve bolje izgleda - dodala je Marta, koja je mesec dana ranije u javnosti izjavila kako bi drage volje otišla na dejt s Dejvidsonom ukoliko joj se ukaže takva prilika, prenosili su tamošnji mediji.

Bred Pit, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike