Dag Pit, sušta suprotnost Bredu: Holivud ga nimalo ne zanima, u braku je već 30 godina... Na poznatog brata - samo liči!

26.12.2020

18:35 >> 21:35

0

Iako zvanično nije ,,selebriti, tamošnjim medijima i te kako je interesantan, pre svega kao brat čuvenog srcolomca, a onda i zbog prirode njegovog posla

Dag Pit, sušta suprotnost Bredu: Holivud ga nimalo ne zanima, u braku je već 30 godina... Na poznatog brata - samo liči!
Copyright Dag Pit Printscreen ,,The Mystery Hour"

Dag je svega tri godine mlađi od čuvenog Breda Pita, ali prema pisanju stranih medija – gotovo jednako atraktivan, ali i zanimljiv tamošnjoj javnosti kao i njegov stariji brat. Holivudski životni stil ga, pak, nimalo ne zanima i trudi se da se ne eksponira mnogo, ali pojedini detalji koji čine njegovu privatnost svakako su ,,isplivali” i nisu ,,za bacanje”.

Pročitajte još:

Na primer, kada je završio školovanje, osnovao je jednu kompjutersku agenciju, u kojoj je godinama nizao uspehe. Bavi se prodajom nekretnina, investiranjev, vodi se kao ozbiljan biznismen ali i veliki humanitarac. Ambasador je dobre volje, osnivač jedne humanitarne organizacije koja pomaže deci… A za razliku od Breda, koji je poznat i po svom turbulentnom ljubavnom životu, Dag je u skladnom braku sa Lisom još od 1990. godine.

Par ima troje dece.

Na starijeg brata, kažu, samo liči i gotovo da zarađuje kao i on. Strani mediji svako malo napominju koliko j uspešan u svom poslu, te njegovo bogatstvo procenjuju na 240 miliona dolara. Bredovo, s druge strane, na 300 miliona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike