Manekenka žestoko udarila na Jovanu Jeremić: Smatrala sam je dobrom osobom, ali sam pogrešila! Jadna je!

23.01.2023

10:38

2

Ni ona nije ostala imuna na voditeljkine izjave u jutarnjem programu

Manekenka žestoko udarila na Jovanu Jeremić: Smatrala sam je dobrom osobom, ali sam pogrešila! Jadna je!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti kritika mnogih zbog svog stava koji je iznela o pojedincima koji su se odselili sa Kosova i Metohije. 

Posle Slobe Radanovića, oglasila se i misica i manekenka Anđelka Tomašević, koja je mislila da je Jovana "pozitivno luda" i suštinski dobar čovek, ali je shvatila da je pogrešila.

- Smatrala sam je pozitivno ludom i  da sve što radi, radi namerno jer je sve to šoubiz u pitanju, ali suštinski dobrim čovekom. Oko suštine sam se baš zeznula - počela je Anđelka, koja je inače rođena u Zubinom potoku, što često ističe.

Anđelka je potom opisala situacije mnogih ljudi i zahvalna je na tome što ona kroz to nije morala da prođe. 

- Jedna televizijska voditeljka je rekla da se Srbi sa Kosova prave jadni. Za razliku od njih, ona ne mora da se pravi jadna. Stvarno je jadna - napisala je manekenka, pa dodala:

- Volela bih da ti neko uđe u stan, kuću, njivu koja je već prodata, a ti to nisi ni znala... Pa dobiješ dve opcije, možeš samo da izađeš i celu svoju porodicu odvedeš u Sigurnu kuću sa još njih deset, sa parama ili bez njih. Što bi se reklo, milom ili silom. Pa gledaš u jedno dete, pa u drugo, pa u ženu, pa razmišljaš gde ćeš ti sad bez dinara u novi život koji nisi ni tražio. Da, uzeli su novac jer bi svako na njihovom mestu tražio! Svakako bi bio proteran, pa bar zbog porodice gledaš šta je najbolje za njih. Metak u glavu ili jadne pare koje ti daju da ne bude posle da su te nasilno proterali, a to se zove stavljen pred "svršen čin".

Jovanu je prvi prozvao pevač Sloba Radanović, koji je bio takođe zgrožen njenim rečima, a ona je čak najavila i tužbu protiv njega jer, kako kaže, izvrnuo je njene reči.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike