Sloba Radanović obradovao ranjenog dečaka sa Kosova: Osvanula fotografija zbog koje bruje društvene mreže!

14.01.2023

18:26

1

Pevač je i ovog puta rešio da pomogne u tišini, a ne time javno da se hvali

Sloba Radanović obradovao ranjenog dečaka sa Kosova: Osvanula fotografija zbog koje bruje društvene mreže!
Sloba Radanović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Mnoge je potresla vest na Badnji dan, kada se saznalo da su Stefan Stojanović i Milan Stojanović ranjeni u incidentu kod Štrpca, kada je na njih iz pištolja pucao Albanac A.K. - aktivni pripadnik KBS.

Sloba Radanović bio je jedan od onih koji je javno, na svom nalogu na Instagramu, pisao i pričao o ovom nemilom događaju, a sada se pojavila vest koja je oduševila njegove fanove i široku javnost.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Naime, kako se navodi, Sloba je odlučio da pomogne ranjenom Stefanu, koji je juče pušten na kućno lečenje, tačnije da ga iznenadi. On mu je, kako se navodi na društvenim mrežama, poklonio novi ajfon i svoj cd, kao i novac.

- Ranjeni dečak sa Kosova... Sloba Radanović mu je kupio Ajfon i poklonio CD i novac, ovo nigde nećete videti po portalima jer Sloba nikad dobra dela ne objavljuje već u tišini pomaže. Ovu sliku je dečak poslao u znak zahvalnosti Slobi - stoji u jednoj od objava.

Na jednoj od objava piše sledeće: "Još nekoliko donacija od Slobe za narod na Kosovu od pre nekoliko meseci, koje uplaćuje još od prošle godine, a nikad ne priča o tome, jer dobra dela se rade u tišini", a u nastavku se navodi da je jednom prilikom uplatio "1.000 evra za ugrožene i gladne ljude".

Printscreen/Twitter/Zeleneokice2
Objava na Tviteru

Podsetimo, Stefan (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su kada je na njih pucao Albanac dok su išli po Badnjake. Osnovno tužilaštvo u Uroševcu zatražilo je od Osnovnog suda u tom gradu određivanje jednomesečnog pritvora osumnjičenom za ranjavanje dečaka i momka srpske nacionalnosti kod Štrpca, navodeći da je osumnjičeni sat vremena pre toga na Brezovici zbog gužve u saobraćaju pucao pet puta u vazduh. Tužilaštvo ističe da postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 6. januara, oko 14 časova, u selu Gotovuša, na teritoriji opštine Štrpce, namerno pokušao da oduzme život dečaku i momku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike