Mili ponovo isprozivao Devita, ovaj put nisko udario kroz pesmu: Ja ne rentiram kola! (VIDEO)

22.01.2023

20:49

0

Nakon niza optužbi i prozivki, drama dva trepera se nastavlja

Mili ponovo isprozivao Devita, ovaj put nisko udario kroz pesmu: Ja ne rentiram kola! (VIDEO)
Marko Milivojev Mili - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U medijima je danas odjeknuo virtuelni rat, trenutno popularnih trepera, Marka Milivojeva Milija i Davida Ljubenovića Devita. Naime, Mili je prvi putem svog Instagram naloga uputio niz prozivki i optužbi na Devitov račun.

Dotakao se njegove karijere, ali i seksualnosti, pa poručio da treper peva o ženama, a voli muškarce, te da je snimio pesmu koju je on odbio. Devito nije ostao imun na prozivke kolege, pa je brže-bolje putem svog Instagram "uzvratio udarac", i osvrnuo se na Milijevu kriminalnu prošlost i manjak posla.

Međutim, prepucavanjima ni tu nije bio kraj, te je sada usledio i video na Milijevom TikToku, koji je fristajl rimama odgovorio Devitu.

- Mojne da se gasiraš, za tebe sam gasprom. Nemaš nijedno razbojništvo, a blejiš sa maskom. Tebra, šta ti je sa facom? Znamo svi da ništa nisi pljasno. Dušmani me pljuju, al' to ništa nije tačno. Varim samo gorivo i čujem se glasno. Nisi gas ako ništa nisi haso. Ide gas, alo, šta ti nije jasno. Ovde ne gase telefon kad je kasno. Ovde idu četri interventne kad je kasno. Prebacim ponekad, ali nije strašno. Ti nisi u gasu, ti se nikad nisi čačko. Reperi se kur*e, a u stvari su sisi*e, sinoć sam imao trojku sa dve misice. Do juče hteli da mi stave lisice, ti nisi nikad bio na ivici litice, ja ne rentiram kola ko ove pi*kice - odrepovao je Mili u dahu s blagim podsmehom na licu.

Da li će Devito uzvratiti i ovaj put ili ostati imun na kolegine rime, ostaje da vidimo.

ATAImages/Antonio Ahel
Devito

Inače, Marko Milivojev Mili je pre nekoliko godina imao probleme sa zakonom i bio iza rešetaka zbog nelegalnih radnji, a po pitanju njegove kirimanalne prošlosti nije se mnogo izjašnjavao u javnosti, ističući da je okrenuo novi list. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike