Miliju je otac poginuo na snimanju, a život ga nije mazio: Reper morao da napusti školu da bi izdržavao majku i brata

15.07.2022

08:29

1

Detinjstvo pamti po tome što se igrao sa pravim oružjem

Miliju je otac poginuo na snimanju, a život ga nije mazio: Reper morao da napusti školu da bi izdržavao majku i brata
Copyright Marko Milivojev Mili ATAImages/Antonio Ahel

Vladimir Milivojev iz Beograda, koji je nastradao juče kada je pao sa Banjske stene na Tari u provaliju duboku nekoliko stotina metara, otac je repera Marka Milivojeva, poznatijeg pod umetničkim imenom Mili.

On se oprostio od njega na društvenim mrežama, a malo je onih koji znaju kako je Mili živeo. Poslednjih godina uspeo je da izgradi ime na estradi, a hitovi "Loca" i "Grmi" obezbedili su mu i finansijsku sigurnost. No, on je imao teško detinjstvo i morao je da napusti školu kako bi izdržavao majku i brata.

Nemaština, odrastanje u beogradskom naselju Mirijevu, zatvorski dani, sve su to delovi njegove prošlosti.

Marko je, kako i sam priznao, bio prinuđen da napusti školu kako bi mogao da zaradi dovoljno novca za osnovne ljudske potrebe, za sebe, brata i majku.

- Zato što sam morao da izdržavam sebe, majku i brata. Škola mi nije donosila nikakvu zaradu. Osnovne ljudske potrebe su me na to naterale. Škola mora da se završi, u mom slučaju ja sam platio skuplje školovanje. Savetujem mlade da se obrazuju. Eto, ja planiram da završim glumu - istakao je ranije za domaće medije, te dodao da je imao teško odrastanje.

- Imao sam poprilično ludo i neobično odrastanje. Detinjstvo pamtim po igranju s pravim oružjem.

Podsetimo, Milijev otac Vladimir je bio scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja", i on je u jutarnjim časovima pao sa litice. Spasioci su uspeli da dođu do njega niz liticu 300 metara, a zatim su krenuli spuštanje tela dalje niz liticu, još oko 800 metara ka putu niz Derventu, obilaznicom oko jezera Perućac.

- Cela akcija je trajala oko 14 sati, od momenta montiranja opreme do spuštanja tela. Bilo je užičkih pet vatrogasaca koji su obučeni za spašavanje iz ruševina i tri vatrogasca iz Bajine Bašte uz pomoć ljudi iz rendžerske službe NP „Tara“ – rekao je izvor blizak timu spasioca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike