Milijeva prva ispovest, otkako mu je preminuo otac Vladimir: Tek će se pročuti ko će da odgovara za njegovu smrt!

15.08.2022

08:40

0

Reper je nedavno doživeo strašan gubitak - rekviziter je pao s litice na Tari i izgubio život na snimanju filma „Oluja"

Milijeva prva ispovest, otkako mu je preminuo otac Vladimir: Tek će se pročuti ko će da odgovara za njegovu smrt!
Marko Milivojev Mili - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Treper i reper Marko Milivojev, poznatiji pod nadimkom Mili, doživeo je veliki gubitak u julu. Otac Vladimir, koji je bio rekviziter, nastradao je na snimanju filma „Oluja" pošto je pao s litice na Tari. Mili se i pre istekla 40 dana žalosti vratio poslovnim obavezama, a kako objašnjava za domaće medije u prvoj ispovesti posle tragedije - njegovi advokati se bave slučajem.

- ...Moja publika mi takođe daje pozitivnu energiju i snagu. Svakako ja ništa ne moram, ja sam prihvatio da nastupim, doduše u crnini - setno je počeo on, piše „Blic", pa nastavio o tome kako bi njegov otac svakako voleo da njegov sin nastupa i radi punom parom, jer je uvek bio ponosan na njega i njegovu muziku.

„Ne bi on voleo patetiku..."

- Na kraju krajeva, to je posao kao i svaki drugi, a kako se ja osećam to samo ja znam. Da se bavim bilo kojim drugim zanimanjem, bilo bi potpuno normalno da radim. Muzika je moj posao, ali je meni i mnogo više od toga. Muzika je pre svega moj život, iako doduše privatno ne slušam niti radim na muzici od kada mi je otac poginuo. To je, ako pitate bilo koga ko me poznaje, nezamislivo jer se ja budim i zaspim uz muziku svaki dan. Jednostavno, nemam želju za tim, a takođe i iz poštovanja prema njemu kao i našim običajima i tradiciji - iskren je reper.

- Takođe, znam da moj otac ne bi voleo patetiku, prenemaganje i slično. Znam da bi njemu bilo najdraže da nastupam i radim, jer znam koliko je bio ponosan na mene, moj rad, moje pesme, moju glumu i moj uspeh. Uprkos tome što se jako dugo nismo ni videli ni čuli.

Milivojev od porodične drame nije govorio za medije. Sada, međutim, otkrio je pozadinu svoje ćutnje.

- Pre svega sam bio zauzet obavezama oko svega kao njegov najbliži rod. Trudio sam se da saznam šta se tačno desilo, da bih mogao da dam bilo kakvu izjavu. Sve je bilo obavijeno velom misterije. Znam da je bilo na hiljade članaka i u Srbiji i inostranstvu. Moj advokat je zadužen da čita naslove, članke i reaguje, ukoliko je potrebno, tako da se ja ne opterećujem time. Prava istina je da je moj otac poginuo na radu i to je jedina istina. A ko će da odgovara za to i da snosi posledice će se tek saznati, kao i ko je plasirao lažne informacije. U novinama je izašao navodni nalaz obdukcije dok pravi nalaz još zapravo nije bio ni gotov. Naime, u tom pravom nalazu piše da je moj otac poginuo na radu. Sve u svemu, advokati rade svoj posao, tužilaštvo svoj, a istina je samo jedna - tužno priča Mili koji oca, inače, nije video više od decenije.

Marko Milivojev Mili, ATAImages/Antonio Ahel
 

- S obzirom na to da ga pre njegove smrti nisam video oko 15 godina, pamtiću ga po nekim lepim trenucima iz mog detinjstva - naglašava on, koji ovog leta nije priredio letnji hit svojoj publici.

- Bio sam više fokusiran na glumu, a i da vide malo kako je bez mog letnjeg hita smor - kroz smeh kaže Mili koji smatra da ga popularnost nije „udarila u glavu".

O tome da li je u vezi ili ne, nije želeo da govori.

- Trudim se da sačuvam svoju privatnost koliko god je to moguće, bar kada su ljubavne veze i ljubavni status u pitanju. O tome jedino nikada ne pričam jer smatram da zaslužujem taj deo svog života samo za sebe. Nikada nisam eksponirao svoje veze u javnosti bilo da sam u vezi sa poznatim ili nepoznatim devojkama. Takođe, nikada nisam gradio karijeru na tome već isključivo na svom radu - objasnio je on, pišu pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike