Alina je prva transrodna osoba u "Zvezdama Granda"! Sa pet godina ostala bez majke: Rasla sam uz oca i brata koji su alfa mužjaci

13.11.2022

11:35

2

Privukla je pažnju svojim stavom i ponašanjem na velikoj bini

Alina je prva transrodna osoba u "Zvezdama Granda"! Sa pet godina ostala bez majke: Rasla sam uz oca i brata koji su alfa mužjaci
Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Alina Juhart ime je o kom su pričali svi koji su protekle večeri gledali novo izdanje emisije "Zvezde Granda". Ona dolazi iz Maribora, a postala je prava senzacija kod publike i žirija, ne toliko zbog pevanja, već zbog činjenice da je transrodna osoba.

Kako je Alina, koja će biti u timu Cece Ražnatović, istakla, ona ponekad i zaboravi da je "drugačija", ali priznaje da je spremna na sve.

- Ja čak ponekad zaboravim da sam nešto drugačija, prosto toliko doživljavam i živim svoju ženstvenost da ponekad zaboravim. Spremna sam na sve. Živim svoj život, hodam po svetu i širim ljubav. Ako neko može tome da se suprotstavlja i u tome da vidi nešto loše, to nije do mene. Želim da živim svoj život normalno, da širim pozitivnu energiju, da nikome ne štetim i ako to neko ne prihvati, ja želim da ga prihvatim, jer ja prihvatam sve.

Printscreen Youtube/Tv Pink
Alina Juhart

Alina ističe da joj nije bilo lako da spozna ko je i šta je, ali da je u dubini duše to oduvek znala.

- Mislim da je to bilo još kad sam bila devojčica, ali to je proces, pa i dan danas posumnjam u sebe. Znate, to nije lak život. Ponekad kad šetam ulicom, ljudi me gledaju, pa onda čuju glas, a ja moram da objasnim ljudima. Meni ništa nije teško, ali pre svega želim da pokažem da sam normalna žena koja voli da se ljubi, grli, da voli i živi život punim plućima - kaže sa osmehom takmičarka i dotiče se dana kada je obukla haljinu i prošetala javno u njoj.

- Ja sam imala haljine kod kuće, još pre deset godina sam ih oblačila, ali javno i prvi put je to bilo pre četiri godine u Splitu. Tad sam osetila potrebu da ponesem haljinu i tad sam procvetala i od tad ne skidam haljine. Ne nosim pantalone, ne nosim farmarice, ništa, uvek haljine, ne mogu bez njih više. Imam ih bezbroj. Za "Zvezde Granda" sam kupila tri iste haljine, u slučaju da se nešto desi. Ovako delujem jednostavno, ali sam komplikovana u isto vreme.

Tv Pink Printscreen
Alina Juhart

Alina je priznala da obožava štikle, te da ih ne izuva kad uđe u kuću, već sa njima pere sudove i sređuje, a naglasila je i da na njoj nije ništa veštačko već sve apsolutno prirodno.

U njenoj neverovatnoj životnoj priči prelomni momenat bio je kada je porodici priznala svoje rodno opredeljenje. Iako mnogi misle da su je osudili, zapravo njeni najbliži su je podržali.

- Majka mi je umrla kad mi je bilo pet godina, tako da sam ostala sa bratom i tatom. Oni su alfa mužjaci, pravi muškarci i njima je to bio šok, ali me toliko vole da su to prihvatili. Moja majka još dok je bila trudna je osećala da ću biti devojčica, ali bilo je drugačije, pa je htela da mi pronađe posebno ime, jer je osećala da ću biti nešto posebno. I eto, sad ima devojčicu, ženu, kraljicu - ističe Alina za Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike