Šuška se, šuška: Holivudski zavodnik prevario 24 godine stariju suprugu i svi slave, godinama su ga molili da je ostavi! (FOTO)

20.01.2023

22:50

2

Iako bi ga mnogi osudili, na društvenim mrežama su zapravo oduševljeni

Šuška se, šuška: Holivudski zavodnik prevario 24 godine stariju suprugu i svi slave, godinama su ga molili da je ostavi! (FOTO)
Aron Tejlor Džonson - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama pojavila se glasina da je holivudski zavodnik Aron Tejlor Džonson prevario suprugu, rediteljku Sem Tejlor Džonson, a zbog toga svi slave!

Počnimo redom

U jeku priče da je Aron u pregovorima da nasledi Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, počele su glasine da je on prevario suprugu sa koleginicom Džoi King.

Kako se navodi, prevara se desila tokom promotivne turneje za film "Brzina metka", ali se navodno nastavila i kasnije. 

Profimedia
Džoi King, Aron Tejlor Džonson

Sve je poteklo od jednog TikTok profila, a zatim krenulo dalje da se širi. Očekivano, akteri ove priče se nisu oglašavali, ali zato Tviter uveliko slavi!

Korisnici ove mreže pišu da su na ovaj dan čekali godinama i mnogi ne kriju nezadovoljstvo što je bio neveran. Oni se ograđuju od samog čina prevare i ejdžizma, ali su oduševljeni time što je režiserki nanet bol, sa kojom je glumac u braku od 2012. godine.

Profimedia
Aron Tejlor Džonson

Zašto je mrze?

Kada je Aron imao 18 godina, otišao je na kasting za film "Dečko koji ne obećava", koji je trebalo da režira Sem Tejlor Vud. On se u nju odmah zaljubio, iako je starija od njega 24 godine.

- Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio - rekao je jednom prilikom on.

Profimedia
Sem Tejlor Džonson i Aron Tejlor Džonson

Kako su mediji pisali, dugo se spekulisalo da su se Sem i Aron poznavali i pre toga, dok je on bio mlađi, jer je ona prijateljica njegove porodice, ali to nikad nisu potvrdili.

Inače, ona se u to vreme razvela od supruga sa kojim ima dvoje dece. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, na dan kada se iseljavala zapravo, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.

- Bilo je tako neprijatno... Na kraju sam morala da kažem: "Okej, dođi kod mene kući". Otvorila sam vrata Džonu Lenonu. Odmah sam znala da je on taj - rekla je režiserka.

Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.

Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno - Aron je zaprosio Sem!

Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime ― do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

Predator?

Par u javnim istupanjima i te kako deluju srećno, ali mnogi misle da je zapravo Sem predatorka, te da je iskoristila svoj položaj kako bi ga zavela. Zato su mnogi na Tviteru pozivali na to da ga "oslobodi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike