Razlog zašto je Aleksandra Bursać raskinula veridbu: Pevačica se u suzama iselila iz stana u kom je tada živela!

03.12.2022

13:30

0

Čim je saznala šta se dešava, spakovala je svoje stvari i tom odnosu „okrenula leđa", ali svakako teška srca

Razlog zašto je Aleksandra Bursać raskinula veridbu: Pevačica se u suzama iselila iz stana u kom je tada živela!
Aleksandra Bursać - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Bursać je pre izvesnog vremena bila verena. Zoran Uglješić bio je „ukrao njeno srce", pa je posle dve godine veze rešila i da mu izgovori sudbonosno „da".

Međutim i čitavu estradu je zatim bio potresao skandal, u oktobru 2018. godine - kada se pročulo da joj nije baš bio veran. On je, prema tadašnjim napisima, bio u kontaktu s Anđelom Vešticom, a pojedine poruke vrućeg sadržaja bile su se i našle u javnosti.

Zoran je sa njom i dogovarao da imaju intimni odnos, zbog čega je pevačica rešila da se povuče.

„I sada mi zasuze oči..."

- Bila sam jako loše, ali to me ojačalo. Prošlo je neko vreme. I sad mi zasuze oči, ali sad sam top - kazala je akonto svega Aleksandra „Blicu", u emisiji „Naj od naj" koja se prikazuje subotom popodne.

Kada se sve odvilo, Aleksandra nije krila da smatra da je on mnogo više izgubio, nego što je ona - koja je brzo spakovala svoje stvari i u suzama se iselila iz stana u kom su živeli.

Aleksandra Bursać, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma ni da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktiao. Čim sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga - kazala je još onda Anđela, prenosili su mediji.

Aleksandra je, pak, nešto kasnije priznala da je zbog stresa bila završila kod psihoterapeuta.

- U početku mi je bilo teško. Da nije tako, onda ga nisam ni volela. Jednostavno, kad shvatiš u glavi šta si i ko si i šta zaslužuješ onda stvarno moraš da presečeš i... Aj' sad da ne bude da ga ja nešto blatim, ipak sam ja bila sa njim, super je sve to bilo, ali na kraju je ispalo loše. Tako da, shvatiš neke stvari i kad ceniš sebe i poštuješ sebe, onda prođe sve - rekla je Aleksandra „Telegrafu", pa dodala:

- Išla sam kod psihoterapeuta. Taj odlazak na seanse sa njim puno mi je značio. Tamo sam mogla sve da izbacim iz sebe, bez zadrške. Plakala sam, pričala o svemu što me tišti i kroz šta sam prošla, kao i o tome kako se osećam nakon svega... Na kraju smo došli do toga da me moj terapeut pita nakon samo pet odlazaka: „Zbog čega si ti tužna? Jesi li ti svesna da si ovim dobila, a ne izgubila?" Tada sam shvatila, a i on mi je rekao da mi odlasci više nisu potrebni. Prebolela sam - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike