Nisam toliko hrabra! Snežana Dakić otvoreno o plastičnoj hirurgiji, a posebno jednoj operaciji

10.04.2021

15:02 >> 15:03

0

Ona ovakve promene podržava, ali napominje da ne treba preterivati

Nisam toliko hrabra! Snežana Dakić otvoreno o plastičnoj hirurgiji, a posebno jednoj operaciji
Copyright Snežana Dakić ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći otvoreno o plastičnoj hirurgiji, voditeljka Snežana Dakić ističe da promene izgleda na ovakav način podržava, ali da nikako ne treba preterivati. Dajići takođe i savete za lepotu, otkriva da nema hrabrosti za korekciju grudi, pre svega zato što smatra da joj to nije potrebno.

– Žene mojih godina znaju da mora da se praktikuje svakodnevna nega, skidanje šminke, da se neguje zona oko očiju nekim specifičnim preparatom i da se sa nekim tonikom malo očisti lice pre nego što se stavi krema. Imam utisak da mlade devojke i ne praktikuju tu rutinu… – počela je ona, piše „Grand onlajn”, pa nastavila: Ja konkretno od svojih mlađih dana, pošto sam imala masnu i problematičnu kožu sa bubuljicama, ja sam često išla kod kozmetičara i koristila sam specifične preparate.

Snežana svakako vidi benefite hirurgije.

– Jesam za plastičnu hirurgiju u smislu da kada dođu neke godine i koža visi, najbolje je uraditi fejslifting, jer to je jedino što može da vam skloni višak kože. Pozdravljam i to da žene stave lepše, čvršće grudi nakon što su se zbog dojenja isfrustrirale ili zbog godina tu više nema jedrosti, ali za to treba hrabrost. Recimo ja nisam toliko hrabra da se podvrgnem takvoj plastičnoj operaciji, možda zato što nisam toliko nezadovoljna svojim postojećim stanjem. Međutim, ja vidim da ta plastična hirurgija mnogo usreći ljude i postaju zadovoljniji svojim fizičkim izgledom – zaključila je ona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike