Veliki povratak Snežane Dakić na male ekrane: Sreću čine male stvari

21.05.2022

20:12

1

Voditeljka pokreće novu emisiju u kojoj će sa sagovornicima govoriti o fenomenima svakodnevnog života kao što su usamljenost, sreća, tuga, radost, žalost, ljubavni odnosi, odnosi unutar porodice i sa prijateljima

Veliki povratak Snežane Dakić na male ekrane: Sreću čine male stvari
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Snežana Dakić posle dvogodišnje pauze se vraća na male ekrane sa novom emisijom „Male stvari“ koja će se emitovati na Hype televiziji, a njen prvi gost će biti njen kolega Milan Kalinić.

Sreću čine male stvari. A često ih nismo ni svesni. Takođe, skloni smo da krupnim stvarima umanjujemo značaj da ih poričemo i zato smo često nezadovoljni ili anksiozni, čak i kada imamo sve! 

ATAImages/Antonio Ahel
Snežana Dakić

 

Baš ovo je bio lajt motiv Dakićevoj da pokrene novu emisiju koja će se baviti fenomenima svakodnevnog života kao što su usamljenost, sreća, tuga, radost, žalost, ljubavni odnosi, odnosi unutar porodice i sa prijateljima. Sa svojim gostima otkrivaće koje nam sve zamke nosi odrastanje i sazrevanje, koliko se vreme promenilo i da li smo ga sustigli.

Da li dobro razumemo svoje roditelje i svoju decu i da li razumeju oni nas?  Gde škripi u našoj vezi ili u postelji? Da li lažemo sami sebe ili lažemo samo druge? - pitanja su na koje će Snežana pokušati da vam da odgovor zajedno sa svojim sagovornicima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Dakić

 

- Već dugo želim da postavim TV emisiju koja će biti korisna za publiku, koja će istovremeno biti i poučna i zanimljiva, koja će davati odgovore na naše svakodnevne životne dileme - kaže Snežana i dodaje:

- Presrećna sam što je Hype televizija otvorena za ovakve teme. Mislim da to nedostaje u aktuelnoj televizijskoj ponudi.

- S obzirom na to da je ovo kanal koji gledaju mladi ljudi, verujem da će im ove teme biti zanimljive i da će im pomoći u sazrevanju, u prevazilaženju nesigurnosti i otuđenosti. Istovremeno, njihovi roditelji, bake i deke dobiće bolji uvid u to šta mladi danas žele i zašto su takvi kakvi su. A mladi će, nadam se bolje razumeti svoje starije ukućane. Na taj način moći će lakše da prihvate jedni druge i da žive srećnije – rekla je Snežana Dakić.

ATAImages Instagram
Snežana Dakić

 

Za dve godine, koliku je pauzu napravila, Snežana nije gubila vreme. Ona je unapredila svog, poprilično dugačak CV i sada ima titulu sertifikovanog NLP praktičar, završila je akademiju za profesionalni lajf koučing, a trenutno je na master edukaciji iz neurolingvistickog programiranja.

Podsetimo, Snežana Dakić je više od tri decenije u svetu novinarstva. Još kao student je bila voditeljka na radio stanicama, a potom i kvizovima i informativnim emisijama.

Svoju karijeru je počela na televiziji „Studio B” 1992. godine, kada je bila urednik emisije „Stil”. Proslavila se sa kultnom emisijom „Život u trendu” koja se emitovala na televiziji „Politika”. Šest godina je provela na televiziji „BK”, a od 2007. do 2015. godine bila je deo Pinkovog tima, a njena emisija „Život u trendu” je dobila sasvim novi format takozvanog „Life&style” magazina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike