S anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život majčin: Darko Lazić pesmom pokazao koliko ga boli očeva smrt

02.03.2021

21:27 >> 01:00

0

Autor: D. Božović

Lazić je veoma emotivno doživeo numeru koju je objavio danas i posvetio je preminulom ocu

S anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život majčin: Darko Lazić pesmom pokazao koliko ga boli očeva smrt
Copyright Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić nedavno je izgubio oca Milana Lazića, koji mu je bio velika podrška i oslonac u životu, a znak sećanja na njega, on je danas objavio numeru pod nazivom „Moj otac”.

Tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou” Lazić je priznao da je snimanje ove pesme u studiju doživeo veoma emotivno i da je trajalo čak pet sati jer su ga preplavile emocije.

Sam način odrastanja, njihovog odnosa, sreća, tuga suze, bol provlače se kroz četiri i po minuta numere kroz koju je Darko pokušao da objasni koliko mu nedostaje pokojni tata.

– Voleo si muziku, da zasviraš harmoniku, sa tobom i ja sam počeo kad sam mali bio. Tvoj osmeh zaboraviti nikada neću, jer si svom dečaku donosio sreću. Nisam znao ja da cenim sve što si mi dao, čuvao me od svakog zla, ispred mene stao. Sad bih da ti vratim bar na neki način, s anđelima spavaj, a ja ću da čuvam život majčin – glase stihovi pesme koju je Lazić posvetio svom ocu.

Darko Lazić „Sceniranje” screenshot

Koliko je Lazić emotivno doživeo ovu pesmu govore i kadrovi u kojima dečak prelistava uspomene sa ocem, a najveća bol i emocija se oseti na delovim na kojima se javlja harmonika kao glavni instrument, s obzirom na to da je Milan bio harmonikaš.

Podsetimo, otac mu je preminuo u decembru prošle godine, zbog komplikacija nastalih nakon operacije smanjenja želuca, a pevač je ovo veoma teško podneo. Lazić je inače istakao da mu je mnogo žao zbog pojedinih svađa koje je imao sa ocem.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike