Andreana Čekić bez šminke i perike: Fotografijom u prirodnom izdanju izazvala lavinu komentara! (FOTO)

17.01.2023

12:33

0

Pevačica ne krije da stalno nosi perike, kako bi uštedela na vremenu

Andreana Čekić bez šminke i perike: Fotografijom u prirodnom izdanju izazvala lavinu komentara! (FOTO)
Andreana Čekić - Copyright ATAImages/ A.A.

Andreana Čekić otkako se pojavila na muzičkoj sceni u talen-šou programu "Zvezde Granda" nije mnogo menjala svoj imidž, te je zadržala dugu crnu kosu po kojoj je prepoznatljiva. 

Pevačica je sada otputovala na odmor u Dubai odakle se na svom Instagramu javila u kupaćem kostimu i prirodnom izdanju, u kakvom je retko kada viđamo.

Pevačica je spakovala kofere posle dužeg vremena i rešila da sebi da malo oduška, daleko od veselja, snimanja i gradske gužve.

- Vežbam da budem na odmoru, jer sam zaboravila šta je to - napisala je Andreana.

Na račun njenog izgleda nizali su se mnogobrojni komentari, a javnost je konačno dobila priliku da je vidi bez jake scenske šminke i perike, koju je priznala da često nosi.

Andreana voli da nosi perike, jer ne mora da gubi sate i sate kod frizera, te da joj je tako lakše, a i da može promeniti imidž.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to 'must-have' (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - objasnila je pevačica pre nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike