Andreana Čekić se vratila bivšem, pa progovorila o traumi iz detinjstva: Osakaćena sam zbog toga, imam veliki strah od ostavljanja!

16.12.2022

09:39

0

Pevačicini roditelji su se razveli dok je bila mala, a u tom periodu za baku je posebno bila vezana

Andreana Čekić se vratila bivšem, pa progovorila o traumi iz detinjstva:  Osakaćena sam zbog toga, imam veliki strah od ostavljanja!
Andreana Čekić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Andreana Čekić popularnost je stekla učešćem u petoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ tokom 2010. i 2011. godine.

Andreana je sada u jednoj emisiji otvorila dušu o detaljima iz privatnog života, svom detinjstvu i trenutnom emotivnom statusu. Priznala je da voli svoj posao i da odlično zarađuje, međutim, priznaje da novac ne može da nadomesti vreme koje je utrošila kako bi ga zaradila.

- Dete sam razvedenih roditelja. Novac ne može da nadomesti vreme, čak ga na neki način i oduzima. Dok zarađuješ, ti trošiš i vreme. To je nešto što ne može da se kupi i da se vrati - kaže Čekićeva.

ATAImages/Antonio Ahel
Andreana Čekić

U detinjstvu je mnogo patila jer su joj se roditelji razveli na ružan način, oca nije viđala po sedam-osam meseci, a za to vreme se čak nisu ni čuli. S obzirom da ju je majka dobila mlada, baba je odigrala glavnu ulogu u njenom vaspitanju, jer su mnogo vremena provodile zajedno. Utehu i beg od porodičnih problema, Andreana je nalazila u drugarima iz škole. 

- Osakaćena sam zbog toga i imam veliki strah od ostavljanja i da budem povređena - priznaje pevačica.

Andreana iza sebe ima jedan brak i raskinutu veridbu. O njenom emotivnom statusu se mnogo priča i piše, a ona sem činjenice da je zauzeta i zadovoljna otkriva da se vratila svojom mladalačkoj ljubavi.

- Ženska osoba koja odraste bez oca u svima traži zaštitničku figuru. Zbog toga sam često mešala babe i žabe. Sada imam partnera, ali ne želim da kažem ni ko je ni šta je. Presrećna sam i rekla bih da to traje ceo moj život. O mom ljubavnom životu se ništa ne zna. Žena sam koja ima tajne, a on je moja mladalačka ljubav. S njim sam bila kada sam imala 19 godina. Tada nije išlo, pustio me je da izgradim svoj život i karijeru i mislio je da će mi bez njega biti bolje. Sada smo opet zajedno, a u međuvremenu sam shvatila da sve su sve druge veze nakon naše bile osuđene na propast. On se takođe ženio, ja sam se udala i razvela, ali ovo što imamo sada je ono pravo. Bili smo u komunikaciji dok smo bili u brakovima, ali nikada nismo varali svoje partnere - objasnila je Andreana u ''Milizmu''.

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

''Cipele'' su moj najveći hit

- Pesma „Cipele“ je kruna moje dosadašnje karijere. Uprkos svemu što se pisalo, prva sam otpevala tu numeru i to je moj hit. Nova verzija nije bolja od originala. Laž je da tu pesmu ne smem da pevam na nastupima, a da je kompozitor to zabranio, to bi bila najveća glupost -objašnjava Andreana za ''Alo''.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike