Ajša Kapetanović našla novog dečka? Pričalo se da je bacila oko na oženjenog, pa sad pokazala s kim provodi vreme! (FOTO)

16.01.2023

18:13

0

I kada se razvela, ova pevačica je javno isticala kako nije navikla na život bez ljubavi

Ajša Kapetanović našla novog dečka? Pričalo se da je bacila oko na oženjenog, pa sad pokazala s kim provodi vreme! (FOTO)
Ajša Kapetanović - Copyright Youtube screenshot / Grand parada

Ajša Kapetanović je u avgustu protekle godine ispričala za jedne domaće medije kako je, u stvari, primorana da progovori javno o krahu svog braka sa Adijem Dogićem, o čemu više možete čitati OVDE. Nekadašnja zvezda „Granda" objasnila je zatim i koliko su je zaboleli pojedini napisi o tome kako je „bacila oko na oženjenog čoveka".

Pošto se prašina malo slegla, priznala je da bez obzira na sve - nije navikla na život bez ljubavi.

Sada, pošto su se na njenom Instagramu pojavile fotografije s izvesnim Damirom Muslićem, njeni fanovi se posebno raduju,prenosi „Grand", jer je pevačica izgleda ponovo pronašla svoju mirnu luku.

- Uživam u životu - potpisala je ona njihovu zajedničku fotografiju s putovanja, pa i dodala emotikon srca.  

 

 

– Nisam navikla na život bez ljubavi. Mislim da je lepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar - pričala je ona pre za medije, s namerom da svoju privatnost „sačuva od reflektora".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike