„Na život bez ljubavi nikako nisam navikla!" Zašto se Ajša u stvari razvela: Pevačica otvorila dušu!

16.08.2022

11:03

0

Kapetanovićeva napominje da ju je posebno izmestilo to što su njoj nekada bliski govorili svašta ona kada joj je bilo najteže

„Na život bez ljubavi nikako nisam navikla!" Zašto se Ajša u stvari razvela: Pevačica otvorila dušu!
ajsa_kapetanovic - Copyright Instagram screenshot / ajsaa_kapetanovic

Ajša Kapetanović je posle dve godine udruženim snagama s bivšim stavila tačku na njihov brak, a vest o tome odjeknula je poput bombe - kako niko nije imao ni predstavu da im ne ide. Uz to, takođe, pojavili su se i pojedini napisi o tome kako je ušla u romansu s oženjenim klavijaturistom iz benda. U pitanju su, naime, bila šuškanja nekada njoj bliskih ljudi, pa ju je to posebno izmestilo.

Na pitanje zašto je krila da se razvela, najpre je odgovorila:

- Nisam krila da sam u procesu razvoda, ali nisam ni javno pričala o tome, jer smatram da je to privatna stvar i da javnost ima i bitnijih tema od mog razvoda - počela je Ajša, piše „Grand onlajn", a ona je zatim nastavila o tome da li je pokušavala da braku da još koju šansu, pre nego što je rešila da skine burmu sa svoje ruke.

- Mislim da to zbog čega smo se razveli ipak treba da interesuje samo nas dvoje. Najbitnije je da smo se u miru rastali i da smo srećni svako na svom putu. Ostali smo u prijateljskim odnosima, što smatram da je veoma bitno za dete, zapravo najvažnije - istakla je ona, pa se onda dotakla i tvrdnji da je s oženjenim klavijaturistom.

- Što se novinskih napisa tiče, povredilo me, ne mogu da kažem da nije, jer je to iskrivljena verzija priče, sa veoma lošom namerom, pri tom servirana od meni nekad bliskih ljudi koje smo moja porodica i ja poštovali do samog kraja.

Potom, upitana kako je izvesni kolega iz benda, koji u stvari nije oženjen, reagovao da gradske priče, objasnila je:

- Šta ću, čim sam ušla u estradni svet bila sam spremna na sve... Mogu ja to da rešim na više načina, ali to bi značilo da se spuštam na njihov nivo, što ne ide uz moj karakter. Mislim da mu ne smeta povezivanje sa mnom, već naslovi da je oženjen, obzirom da je i on razveden.

Od njenog razvoda je, inače, već prošlo pola godine.

- Nisam navikla na život bez ljubavi, mislim da je lepo imati nekoga ko će biti oslonac, pogotovo u ovakvim trenutcima. I da imam i da ne, to bih ostavila kao privatnu stvar - ispričala je Kapetanovićeva, pa zaključila rečima:

- U Nemačkoj je moja porodica, moj život, ostajem tu. Nastavljam da radim punom parom, a na jesen dolazim u Beograd da promovišem pesmu, tako da vidimo se uskoro.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike