Zvezda „Granda" primorana da progovori o razvodu! Objasnila šta se u stvari desilo: Ipak je Bog najveći sudija! (FOTO)

09.08.2022

16:32

0

Pevačica napominje da je tačku na brak stavila još pre pola godine, a da muškarac s kojim je pojedinci povezuju uopšte nije zauzet

Zvezda „Granda" primorana da progovori o razvodu! Objasnila šta se u stvari desilo: Ipak je Bog najveći sudija! (FOTO)
ajsa_kapetanovic - Copyright Instagram screenshot / ajsaa_kapetanovic

Zvezda „Granda" Ajša Kapetanović je zajedno s bivšim Adijem Dogićem pre šest meseci donela odluku da okonča brak. Tek par godina od tajnog venčanja, a zatim i rođenja sina, rešili su sporazumno da se rastanu - što nije priča koju pričaju izvesni bliski njoj, a zbog kojih je osetila potrebu da se oglasi na ovu temu.

Posebno razočarana time što se šuška da je sada s oženjenim klavijaturistom iz svog benda, smatra da su dosta pričali svi oni koji bi da joj „namerno podmeću nogu". Opštirnom objavom na Instagramu je tako stala na put svim zlim jezicima.

- S obrzirom da su ljudi koji su mi nekad bili bliski odlučili da objave kako se razvodim zbog oženjenog muškarca i time pokušali da naruše moj ugled iz svojih ličnih frustracija, primorana sam nažalost da se oglasim. Iako smatram da to nije tema koja bi trebalo da interesuje javnost, Adi i ja smo pre pola godine sporazumno stavili tačku na naš brak. Nisu u pitanju nikakve afere, već naš zajednički dogovor koji je u korist nas i našeg deteta, što će potvrditi i moj bivši muž - počela je ona, pa zatim zaključila rečima:

- Moram da napomenem da čovek kog su provlačili kroz naslovne strane nije u braku, ali shvatam da im je on trn u oku. Ja ću biti čovek za razliku od njih, pa neću uzvratiti udarac. Ipak je Bog najveći sudija.

Podsetimo, Ajša i Adi su petogodišnju vezu krunisali brakom u Sarajevu i u strogoj tajnosti. Zatim, preselili su se u Nemačku, piše „Grand onlajn", da pevačica je do sedmog meseca bila uspela da sakrije i trudnoću. Rođenje sina Kana svakako je promenilo njen pogled na svet i uvek je isticala koliko je srećna u porodičnom okruženju.

Partneru je bila posvetila stihove Dina Merlina: „Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo", koje je istetovirala na butini.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike