Popović je ovoj pevačici baš izašao u susret u „Zvezdama Granda": Zbog ovoga je pevala rame uz rame s Mirzom i Tijanom eM!

04.10.2022

21:40

0

Na „Grandovu" scenu je prvi put stala sa svega 13 godina

Popović je ovoj pevačici baš izašao u susret u „Zvezdama Granda": Zbog ovoga je pevala rame uz rame s Mirzom i Tijanom eM!
ajsa_kapetanovic - Copyright Youtube screenshot, ,,Grand Magazin TV Grand"

Ajša Kapetanović je s 13 godina prvi put stala na „Grandovu" scenu, pa u „Zvezdama Granda" osvojila i visoko treće mesto. Saša Popović je, naime, bio napravio ustupak kada je ona u pitanju, pošto je prepoznao njen talenat.

Ubrzo, mnogima je postalo jasno da nikako nije pogrešio. Na sceni se sjajno snalazila, a svojim je glasom naprosto oduševljavala.

„Ispunio je obećanje!"

– Saša je rekao na audiciji da bi ja trebalo u „Neke nove klince" da idem, ali oni su kretali tek sledeće godine, tako da me je pustio da se takmičim i ispunio dato obećanje - počela je Ajša svoju priču, piše „Grand onlajn", a zatim se prisetila kako joj je kao tako mladoj devojci bilo u okviru ovog talent-šoua.

 

Pevala i u autobusu

- Bilo je prelepo iskustvo i drago mi je da sam ga osetila. Imala sam super ekipu, to je bila sezona gde su bili Mirza Selimović i Tijana eM (Milentijević). Nije bilo lako, jer sam se u isto vreme školovala, tako da sam jedva imala vremena da se spremam za nastupe. Pola nedelje sam u školi, a pola u Beogradu na takmičenju, tako da sam pesme koje sam pevala na sceni vežbala u autobusu na putu iz Sarejeva ka Srbiji – otkrila je ona.

Posle velikog finala, još malo je morala da pričeka s nastupima, zbog godina. Zatim, povratak na scenu je usledio s numerom „Sine moj", za koju mnogi kažu da je izuzetno teška.

- Nisam ja planirala tako tešku pesmu, htela sam nešto komercijalnije, ali mislim da je pesma došla u moje ruke baš kad je trebalo. Autor pesme me nije planirao, ali ja sam se oduševila na prvo slušanje i odmah tražila da je snimim – objasnila je Ajša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike