Džulija Roberts saznala istinu o svojim korenima: Glumica se zapravo ne preziva ovako

16.01.2023

12:34

0

Za Džuliju je bilo ovo šokantno saznanje

Džulija Roberts saznala istinu o svojim korenima: Glumica se zapravo ne preziva ovako
Džulija Roberts - Copyright Profimedia

Holivudska glumica Džulija Roberts ostala je šokirana posle saznanja da prezime koje nosi nije njeno biološko prezime. 

Naime, u dokumentarcu koji istražuje korene slavnih ličnosti, glumica bi trebalo da nosi potpuno drugačije prezime od onog pod kojim je izgradila karijeru.

Istoričari su u pomenutom programu ušli u arhive Džulijine porodice u Džordžiji na jugu Sjedinjenih Država i tada joj saopštili kako zapravo izgleda njeno porodično stablo.

Prema zapisima koji postoje o njenom pradedi Džonu Robertsu. On je rođen 1878. u okrugu Daglas, zapadno od Atlante, a njegova majka je bila Roda Satl koja je rođena 1837, a Robertsova je rekla da nikada nije čula za gospođu Satl.

Profimedia
Džulija Roberts

Prema tim podacima, gospođa Satl udala za Vilisa Robertsa i njegovo ime se prenosi kroz generacije na Džuliju. Međutim, u preokretu predaka, otkriveno je da je Vilis Roberts umro deceniju pre nego što je rođen Džon Roberts.

Uprkos tome što nosi njegovo ime, glumičin pradeda Džon Roberts nikako nije mogao biti Vilisovo dete.

- Ali, čekajte, zar ja nisam Roberts? - pitala je dr Gejtsa.

Nedostatak izvoda iz matične knjige rođenih koji su se izdavali povremeno tokom 19. veka u Džordžiji značio je da postoje praznine u papirnom tragu o tome ko je pravi otac dece gospođe Satl. DNK testiranjem izbor je sužen i sve ukazuje na to da se radi o Henriju Mičelu mlađem. 

Profimedia
Džulija Roberts

- Ti si Džulija Mičel. Vi niste Roberts, biološki - rekao je dr Gejts šokiranoj Džuliji koja je malo je reći, bila iznenađena.

- Ovo je bio veoma neočekivan udar za mene. Sigurna sam da moja porodica nije ništa o ovome znala. Ovo me je jako slomilo - kazala je glumcica ističući:

- S jedne strane, moj um je zaista oduševljen i to je fascinantno, a sa druge strane, malo osećam strah, kao da moja porodica nije moja. Bez obzira na sve, ja više volim prezime Roberts - istakla je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike